Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit polkaistiin eilen käyntiin kahdella ottelulla ja futiskansaa hemmoteltiin jännittävillä kamppailuilla, joista ei tapahtumia puuttunut. Tänään pudotuspelit jatkuvat kahden ottelun voimin ja ohjelmassa on jälleen kerran erittäin mielenkiintoiset kamppailut. Vedonlyöntijätti Bethard haluaa tuoda jalkapalloiltaasi lisäjännitystä ja se maksaa sinulle Tottenham Hotspurin jokaisesta maalista 5 euroa! 

Jalkapallofanien UCL-odottelu sai vihdoin eilen päätöksensä, kun Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyivät kahden ottelun voimin eri puolilla Eurooppaa. Eilisillan ehdottomassa herkkupalassa PSG onnistui hakemaan 0-2 vierasvoiton Manchester Unitedin vieraana Old Traffordilta värikkäiden vaiheiden jälkeen. Illan toisessa otteluparissa kohtasivat AS Roma sekä FC Porto ja italialaiset onnistuivat voittamaan kamppailun lopulta 2-1. Näiden otteluparien toiset kohtaamiset nähdään 6. maaliskuuta ja jatkopaikoista nähdään varmasti vielä hurja taisto.

Pelit jatkuvat heti tänään keskiviikkona ja ohjelmassa on jälleen kaksi huippumielenkiintoista ottelua, kun loukkaantumisista kärsivä Tottenham Hotspur kohtaa Dortmundin Wembleyllä ja Ajax puolestaan isännöi sarjan hallitsevaa mestaria, Real Madridia Johan Cruijff Arenalla Amsterdamissa. 

Bethard haluaa tuoda sinulle lisäjännitystä illan toiseen otteluun ja se on laittanut käyntiin kampanjan, josta sinun on mahdollista napata itsellesi ilmaista pelirahaa aina, kun Tottenham Hotspur onnistuu venyttämään Dortmundin maaliverkkoa Wembleyllä pelattavassa ottelussa. Spurs on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja tästäkin ottelusta siltä puuttuu riveistään runsaasti maalintekovoimaa, kun poissa ovat sekä Dele Alli, että Harry Kane.

Se on kuitenkin silti vaikea kaadettava kotikentällä ja tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä Spurs tuskin jäänee maaleitta kotikentällään!

Jos ilmainen peliraha kiinnostaa, niin nyt on aika lukea alta tarkemmaat ohjeet kampanjaan osallistumisesta ja suunnata sen jälkeen Bethardin vedonlyöntiin osallistumaan!

Näin pääset mukaan Bethardin Spurs-kampanjaan, jossa on jaossa ilmaista pelirahaa!

Bethard on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla ja futiksen ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin Bethard-asiakkaat, jotka mielivät päästä osaksi ilmaisesta pelirahasta. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Bethard-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla!

Uutena Bethardin vedonlyöntiasiakkaana saat lisäksi käyttöösi vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa jopa 50 euroa vedonlyönnin bonusrahaa Bethardilta. Voit lukea Bethardin vedonlyöntibonuksesta lisää jutun lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen sinun tulee suunnata Bethardin Kampanjat-välilehden kautta Tottenham vs. Dortmund -kampanjasivuille ja klikata keltaista Osallistu-nappia. Osallistumisen jälkeen sinun tulee suunnistaa Bethardin vedonlyöntiin ja lyödä Tottenham-Dortmund -otteluun vähintään 25 euron arvoinen veto minimikertoimella 1,70. Huomioithan, että vedon tulee olla ennakkoveto, joten pelin aikana live-vedosta tähän otteluun lyödyt vedot eivät oikeuta sinua palkintoon.

Tämän jälkeen on aika laittaa peukut pystyyn ja kannustaa Tottenhamia, sillä Bethard maksaa sinulle jokaisesta Spursin tekemästä maalista 5 euron suuruisen bonusrahan. Maalibonusta maksetaan korkeintaan 25 euron edestä, joten toivokaamme kaikki yhdessä, että Spurs iskee viisi osumaa illan kamppailussa!

Tottenhamin maaleista maksettava raha on bonusrahaa, joka tulee kierrättää vähintään kahdeksan kertaa Bethardin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50, seuraavan 7 vuorokauden sisällä ennen kuin voittoja voi kotiuttaa. Bethard maksaa maalibonukset kampanjaan osallistuneille ja ehdot täyttäneiden pelaajien pelitileille ottelun jälkeisenä päivänä kello 17:00 mennessä.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Ota suunnaksi Bethardin suosittu vedonlyöntisivusto tästä painamalla.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Bethard-pelitili.
  • Etsi Kampanjat-välilehdeltä Tottenham vs. Dortmund -tarjous ja klikkaa keltaista Osallistu-nappia kampanjasivuilla.
  • Aseta Tottenham vs. Dortmund-otteluun vähintään 25 euron arvoinen ennakkoveto ennen pelin aloitusta (min. kerroin 1,70).
  • Saat jokaisesta Tottenhamin tekemästä maalista 5 euron bonuksen pelitilillesi huomiseen kello 17:00 mennessä.
  • operaattori poistettu you Spurs!

Nappaa Spursin maaleilla ilmaista pelirahaa!

1X2 kertoimet, Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund, Ke 13 helmi 2019 at 22:00

Tottenham Hotspur

Tasapeli

Borussia Dortmund

Bethard maksaa uusille asiakkaille vedonlyöntibonusta jopa 50 euroa!

Bethard on varmasti isolle osalle suomalaista vedonlyöjistä tuttu paikka, sillä se tarjoaa hurjan määrän kilpailukykyistä pelattavaa satoihin eri turnauksiin ja tapahtumiin. Lisäksi se hemmottelee pelaajiaan säännöllisesti erilaisilla tarjouksilla ja kampanjoilla, joista asiakkaiden on mahdollista napata talteen käteistä rahaa, bonusrahaa, tavara- ja matkapalkintoja sekä paljon muuta. Lisäksi vedonlyöjät pääsevät hyödyntämään Bethardin vedonlyönnissä Cash Out sekä Combo Booster -ominaisuudet, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia työkaluja jos haluat olla voittava vedonlyöjä.

Bethardin uskomattoman kattavasta ja laajasta kohdevalikoimasta löydät aina korkeat kertoimet ajankohtaisiin urheilutapahtumiin ja otteluihin. Vedonlyönnissä on tuhansia ja tuhansia eri pelikohteita, niin ennakko- kuin livevetoihin, joten jos et ole vielä tutustunut Bethardiin, niin nyt viimeistään se kannattaa tehdä!

Uudet vedonlyöntiasiakkaat pääsevät aloittamaan vedonlyönnin Bethardilla boostatusti, sillä Bethard maksaa bonusta jokaiselle uudelle asiakkaalle sen mukaan kuinka paljon hän sivustolla panostaa. Tarjous on voimassa vain ensimmäiset seitsemän päivää liittymisestä, joten heti liittymisen jälkeen kannattaa aloittaa bonusrahan tienaaminen.

Bethard maksaa sinulle 5 euroa bonusrahaa aina, kun kierrätät 100 euroa heidän vedonlyönnissää ensimmäisen viikon aikana. Voit lunastaa tarjouksen ensimmäisellä viikolla yhteensä kymmenen kertaa, joten yhteensä tarjolla on peräti 50 euroa bonusrahaa, jolla voit lyödä lisää vetoa Bethardilla.

Tämän tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Bethardin kampanjasivuilta.

Bethardin vedonlyöntibonus pähkinänkuoressa:

  • Kierrätä 100 euroa ja saat euroa.
  • Voit lunastaa tarjouksen yhteensä 10 kertaa.
  • Tarjous on voimassa vain ensimmäiset 7 päivää, joten ole nopea!