Edmonton Oilersin haaveet pudotuspeleistä kariutuvat entistä rumemmin tuoreimman tappion myötä New Jersey Devilsille.

Tappion karvas kalkki maistui jälleen Edmonton Oilersin suussa, kun joukkue hävisi vierailevalle New Jersey Devisille päättävin luvuin 6-3.

Oilers pysyi kärryillä vielä avauserän aikana, kun erätauolle edettiin tilanteessa 2-2. Toisessa erässä Devils kuitenkin otti mittelön haltuunsa kolmella perättäisellä maalilla, joista vastasivat Damon Severson, John Quennenville ja Kevin Rooney. Oilersin laihaksi lohduksi jäi joukkueen viimeinen kavennusmaali toisen erän viimeisellä minuutilla.

New Jersey kaunisteli vielä viimeisessä erässä alivoimalla 6-3 -lukemat ja vei täydet pisteet mukanaan Edmontonista.

Oilersin johtoporras lupaili kovaan ääneen pudotuspelejä tälle keväälle, mutta todennäköisyydet alkavat kasvamaan entistä enemmän Edmontonia vastaan kasaantuvien tappioiden takia. Joukkueella on vielä mahdollisuus, mutta pieni sellainen. Sen täytyisi voittaa vähintään yhdeksän seuraavaa peliä. Edmonton on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla 12.

Oilersin supertähti Connor McDavid (34+66) sai kuitenkin pientä aihetta hymyyn, sillä kapteeni rikkoi kolmannen kerran putkeen sadan pisteen rajan NHL:ssä saalistamalla kaksi syöttöpistettä Devilsiä vastaan. Viimeksi samaan on pystynyt Aleksander Ovetškin aikavälillä 2007-08 ja 2009-10.