UFC:n suurin supertähti shokeerasi sosiaalisessa mediassa ilmoittamalla lopettavansa uransa aktiivisena vapaaottelijana. 

Conor McGregor on jälleen kerran isosti otsikoissa, mutta hieman erilaisissa merkeissä, kun mihin on yleensä totuttu. Useammissa skandaaleissa keitetty McGregor päätti antaa medialle ja faneille lisää puhuttavaa, mutta tällä kertaa lopettamispäätöksen muodossa. 

Tyhjästä putkahtanut lopettamispäätös ei kuitenkaaan ole vakuuttanut aivan kaikkia. Irlantilainen päätyi samanlaiseen ratkaisuun vuonna 2016, jolloin hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa jäävänsä eläkkeelle, mutta pikimmiten päätyi takaisin häkkiin ottelemaan Nate Diazia vastaan toistamiseen. 

McGregorin viimeisin ottelu nähtiin lokakuussa, jolloin hän kärsi luovutustappion Khabib Nurmagomedoville neljännessä erässä. Kyseisen mittelön jälkeen McGregorin ja Donald Cerronen välille junailtiin ottelua tulevalle tämän vuoden heinäkuulle, mutta raporttien mukaan irlantilainen kieltäytyi, koska ottelu olisi ollut esipääottelu, eikä tapahtuman viimeinen. Lisäksi McGregor on vaatinut UFC:ltä omistusosakkeita, joihin yhtiö ei myöskään ole suostunut. 

Aika näyttää onko kyseessä McGregorin osalta jälleen kerran taktikointia neuvotteluihin UFC:n kanssa vai lopulliset viimeiset hyvästit.