Conor McGregor ei vastustanut Nevadan urheilukomission langettamaa kilpailukieltoa ja mittavia sakkoja. 

UFC:n entinen kahden painoluokan mestari Conor McGregor vastaanotti kurinpitonsa hyvillä mielin sosiaalisen median perusteella. Nevadan urheilukomissio määräsi McGregorin kuuden kuukauden kilpailukieltoon ja 50 000 dollarin sakkoihin UFC 229 -tapahtuman joukkotappelun takia. 

McGregor kommentoi saamaansa tuomiota Twitterissä ja kiitti komissiota rehellisestä käsittelystä. Irlantilainen totesi, ettei hänen tarkoitus ollut käyttää väkivaltaa, mutta tilanteen johdosta päätyi siihen. 


Vapaaottelija julkaisi myös kaksi kuvaa saatetekstillä, jossa hän käy läpi tilannetta. Hyökkääjänä toimi Khabib Nurmagomedovin joukkuetoveri, joka tuomittiin 12 kuukauden kilpailukieltoon ja 25 000 dollarin sakkoihin. 

Joukkotappelun näkyvin osapuoli Khabib Nurmagomedov puolestaan tuomittiin yhdeksän kuukauden kilpailukieltoon ja peräti 500 000 dollarin sakkoihin. ESPN:n mukaan venäläinen joutuu maksamaan sakon lisäksi 200 000 dollarin edestä lakimieskuluja ja hän myös tarjoutui maksamaan joukkuetovereidensa 50 000 dollarin mittaiset sakot. Näin ollen Nurmagomedovin tempaus maksattaa miehelle yhteensä 750 000 dollaria.