Conor McGregor ilmoitti tällä viikolla siirtyvänsä eläkkeelle vapaaottelusta ja nyt irlantilainen supertähti on otsikoissa mahdollisen seksirikoksen takia. 

New York Times tietää lähteisiin vedoten kertoa, että Conor McGregor on viranomaisten tutkinnan kohteena, sillä toistaiseksi nimettömäksi jäänyt nuori nainen väittää McGregorin sortuneen seksirikokseen. 

Neljä ihmistä ihmistä on vahvistanut tutkinnan New York Timesille. McGregoria ei kuitenkaan olla syytetty mistään rikoksesta, mutta hänet pidätettiin tammikuussa kuulusteluita varten ja päästettiin myöhemmin vapaaksi. Tutkinta on silti jatkunut. 

Uhrin väitteiden mukaan McGregor käytti tätä seksuaalisesti hyväksi viime joulukuussa The Beacon hotellissa, joka sijaitsee Dublinissa. 

Entinen UFC-mestari ei ole itse asiaa kommentoinut, mutta McGregorin edustaja Karen J. Kessler julkaisi lausunnon, jonka mukaan irlantilaisen päätös eläkkeelle jäämisestä ei liity tuoreisiin väitteisiin mahdollisesta seksirikoksesta. McGregorin leiri toteaa myös, että väitteet seksirikoksesta eivät pidä paikkaansa.