UFC:n suurimmat tähdet eivät ole viimeisien viestin perusteella haudanneet sotakirvestä, sen sijaan kaksikon välinen viha on saanut uudet mittasuhteet. 

Conor McGregor ilmoitti maaliskuun lopussa jäävänsä eläkkeelle vapaaottelussa, mutta Habib Nurmagomedov ei irlantilaisen puheita uskonut. 

Venäläinen väitti julkisesti McGregorin menettäneen kaiken kunniansa ja vertasi viimeisintä vastustajaansa katkeraan vaimoon. McGregor vastasi Nurmagomedovin kommentteihin sosiaalisessa mediassa haukkumalla venäläisen vaimoa pyyhkeeksi ja lisäksi "Notorious" kirjoitti, että "pyyhkeen alta löytyisi vuohi". 

Solvaukset raivostuttivat muslimit sosiaalisessa mediassa ja rasistiseksi, sekä uskontoa halventavaksi leimatut tweetit on sittemmin poistettu McGregorin Twitter-tililtä. 

Teräväsanainen Nurmagomedov vastasi tuleen tulella. McGregor on viime aikoina saanu paljon negatiivista julkisuutta, sillä hän on Irlannin viranomaisten tutkinnan alla väitetystä raiskauksesta. Habib syytti McGregoria raiskaajaksi ja vannoin oikeuden koittavan. 


Tulenarka tilanne on saanut luonnollisesti paljon julkisuutta ja UFC-presidentti Dana White vahvisti, että promootio on ollut yhteydessä molempiin ottelijoihin tilanteen rauhoittamiseksi. 

– Olen tietoinen hiljattaisesta viestien välityksestä sosiaalisessa mediassa Khabib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin välillä. Tilanne on edennyt tasolle, joka ei ole hyväksyttävää. Siksi me suoritamme tarvittavat toimenpiteet ja asiaa käsitellään sisäisesti kaikkien tahojen kesken, kommentoi White Yahoo Sportsille.

McGregor myös mitä ilmeisimmin pyörsi puheitaan eläköitymisestä tuoreen tweetin perusteella.