Maanantai on tunnetusti yksi takkuisimmista viikonpäivistä, sillä Juhannuksen riennot painavat vielä kropassa ja edessä on työntäyteinen viikko. Kotimaisten vedonlyöjien suosikkibookkereiden joukkoon rytinällä viime vuosina noussut Coolbet haluaa tuoda juuri sinun alkuviikkoosi lisäjännitystä Tuplaus -kampanjalla, jossa haetaan viikon ajan kovimpia tuplaajia ja kaikki viikon läpi onnistuneesti tuplanneet betsarit pääsevät muhkean vedonlyöntivoiton lisäksi nauttimaan myös 5 000 euron voittopotista!

Coolbetin toimistolla ei tunnetusti säästellä, kun siellä suunnitellaan asiakkaiden iloksi erilaisia kampanjoita, kilpailuita sekä arvontoja joista pelaajien on mahdollista voittaa toinen toistaan upeampia rahanarvoisia etuja, käteispalkintoja, bonusrahaa, matkapaketteja sekä paljon muuta.

Tälläkin kertaa tarjolle on laitettu vain parasta, kun Tuplaus -kampanjan pääpottiin on ladattu käteistä rahaa viisi tuhatta euroa, jotka odottavat ottajaansa! Tuplaus -kampanaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinä pääset mukaan jo viiden euron suuruisella alkupanoksella. Maksimissaan tuplaushaasteen voi käynnistää 20 euron suuruisella alkupanoksella, joten et tarvitse valtavaa pääomaa, jotta pääset mukaan tähän huimaan kampanjaan, jossa läpi viikon onnistuneesti tuplanneet pelaajat jakavat 5 000 euron suuruisen palkintopotin!

Jos haluat tietää mistä on kyse ja haluat mukaan Tuplaus -kampanjaan, niin katso alta tarkemmat ohjeet siitä miten juuri sinä pääset mukaan kampanjaan tavoittelemaan päävoittoa! Muista, että osallistuaksesi tämän viikon Tuplaus -haasteeseen, niin sinun tulee toimia ja lyödä ensimmäinen vetosi vielä tänään maanantaina, että ehdit mukaan tämän viikon kisaan!

Näin osallistut Coolbetin Tuplaus -kampanjaan!

Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyönnin ja urheilun ystävillä on mahdollisuus osallistua Tuplaus -kampanjaan ja siksi Coolbet ei ole asettanut 18 vuoden ikärajan lisäksi kampanjaan mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Coolbet-asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen nopeasti ja helposti tästä linkistä klikkaamalla!

Uutena Coolbet-vedonlyöntiasiakkaana saat lisäksi käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Tarjolla on loistavat bonukset, niin pienellä kuin isommallakin vedonlyöntikassalla operoiville pelaajille, joten jokainen Coolbetin uusi vedonlyöntiasiakas löytää varmasti juuri itselleen sopivan bonuksen! 

Voit lukea Coolbetin tarjolla olevista vedonlyöntibonuksista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika suunnistaa Coolbetin Kampanjat-välilehdelle, katsastaa Tuplaus-kampanjasivu ja ottaa sen jälkeen suunnaksi Coolbetin vedonlyöntiosio. 

Tuplauksessa on tarkoituksena läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä läpi viikon jos edellisen päivän vetosi voitti. Tuplauksessa panoksessa toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla jokaisessa lapussa vähintään 2,00. Tuplauksen läpipelanneet sekä 3 päivään putkeen onnistuneesti tuplanneet palkitaan kampanjassa!

Sinun tulee valita vetokohteesi/-kohteet minimikertoimella 2,00 Coolbetin vedonlyönnin Tuplaus-listalta. Vetolapullasi voi olla vain yksi (single) pelikohde tai halutessasi voit yhdistelmävedon, joka pitää sisällään useamman pelikohteen. Aloituspanoksen tulee olla 5-20 euroa. Kun olet valinnut pelikohteen/-kohteet, rastita ”tuplaus-veto” -kohta vetokupongiltasi ja vahvista veto. Jos vetosi voittaa, jatka kampanjassa lyömällä seuraavana päivänä klo 12:00 jälkeen uusi veto samoilla ohjeilla.

Tuplaus-kampanjan voittaa pelaaja joka onnistuu tuplaamaan läpi viikon onnistuneesti. Muhkean vedonlyöntivoiton lisäksi voittaja saa nimensä Coolbetin Tuplauskampanjan Hall of Fameen sekä 5 000 euron päävoiton. Jos voittajia on useampi, päävoitto jaetaan kaikkien tuplauksen onnistuneesti läpi pelanneiden pelaajien kesken. Jos onnistut tuplaamaan onnistuneesti vähintään 3 päivää putkeen samalla viikolla, saat maanantain aloituspanoksesi Coolbetiltä takaisin vedonlyöntibonuksena, jossa on 1-kertainen kierrätysvaatimus minimipanoksella 1,5. Palautukset maksetaan asiakkaiden pelitileille seuraavana maanantaina.

Päävoitto maksetaan voittajan pelitilille vedonlyöntibonuksena, jossa 1-kertainen kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,5. Voitto pitää kierrättää Coolbetin vedonlyönnissä 30 päivän sisällä.

Tuplaus-kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Coolbetin kampanjasivuilta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi Coolbetin suositulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä klikkaamalla.
  • Uutena asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita itsellesi juuri sopivimman.
  • Pelitilin luomisen ja bonuksen lunastamisen jälkeen suunnista Coolbetin vedonlyöntiin.
  • Lyö 5-20 euron arvoinen veto minimikertoimella 2,00 Coolbetin vedonlyönnin Tuplaus-listalta. Muista laittaa rasti Tuplaus-veto -valintaruutuun.
  • Jos vetosi voittaa, Tuplaus-kohdevalikoima ilmestyy uudelleen vedonlyönnin navigaatiooon seuraavana päivänä kello 12:00.
  • Jos vetosi häviää, voit aloittaa Tuplauksen uudestaan seuraavana maanantaina.
  • Tuplauksen voittaa pelaaja, joka onnistuu tuplaamaan onnistuneesti läpi viikon (maanantai-sunnuntai). Jos useampi pelaaja onnistuu, niin 5 000 euron potti jaetaan kaikkien onnistuneesti tuplanneiden pelaajien kesken.
  • Jos onnistut tuplaamaan 3 päivää putkeen, niin saat aloituspanoksesi takaisin pelitilillesi seuraavana maanantaina.

Osallistu Tuplaukseen painamalla tästä!

Coolbetilla uusi vedonlyöjä voi valita bonuksensa kahdesta vaihtoehdosta!

Coolbet haluaa, että uuden vedonlyöntiasiakkaan pelit heidän bookkerillaan saavat sujuvan startin ja siksi se tarjoaa uusille asiakkaille käyttöön kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman. Tarjolla on bonukset niin pienellä kuin isommallakin pelikassalla operoiville pelaajille, joten jokaiselle betsarille löytyy varmasti sopiva bonus lunastettavaksi!

Maistuvien bonusten lisäksi Coolbet tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti erilaisia kampanjoita ja kisoja, joista on mahdollisuus voittaa ilmaisvetoja, bonusrahaa, riskittömiä vetoja sekä paljon muuta! Coolbetin asiakkaana olet vedonlyönnin eturivissä, joten liity heti!

Ensimmäinen bonus on suunniteltu hieman suuremmalla pelikassalla operoiville asiakkaille, sillä tämän bonuksen avulla on mahdollista lunastaa jopa 150 euroa bonusta vedonlyöntiin! Bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 150 euroon asti, joten jos haluat maksimihyödyn bonuksesta, niin sinun tulee tehdä 150 euron suuruinen ensitalletus Coolbetille bonuskoodilla COOL150. 

Minimitalletus tämän bonuksen lunastamiseen on 10 euroa. Bonuksella on 6-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.

Tarjolla myös toinen bonus - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Toinen Coolbetin tarjoama vedonlyöntibonus sopii erinomaisesti aloitteleville vedonlyöjille, sillä tällä bonuksella sinun on mahdollista lunastaa 10 euron talletuksella peräti 50 euroa pelirahaa! Tässä bonuksessa sinun tulee tehdä 10 euron suuruinen ensitalletus bonuskoodilla 4XBONUS, niin saat välittömästi pelikassaasi 400% suuruisen korotuksen ja pääset aloittamaan vedonlyönnin Coolbetillä 50 euron suuruisella pelikassalla!

Tämä toinen bonus sisältää 10-kertaisen kierrätysvaatimuksen, joka tulee täyttää Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. Molempien vedonlyöntibonusten tarkat säännöt ja ehdot sekä muut olennaiset tiedot ovat luettavissa Coolbetin sivuilta.