Jokainen Coolbetillä joskus vetoa lyönyt lukijamme on varmasti kuullut Tuplaus-haasteesta, jossa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla päivittäin aina niin kauan kuin edellisen päivän veto voittaa. Tuplauksessa panoksena toimii aina edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla vähintään 2,00. Vedonlyöntijätti Coolbetilla uusi viikko tarkoittaa aina uuden Tuplaus-haasteen alkamista ja tällä viikolla läpi viikon onnistuneesti tuplanneita pelaajia odottaa muhkeiden vedonlyöntivoittojen lisäksi 6 000 euron suuruinen palkintoraha!

Coolbetin Tuplaus-haaste on noussut nuoresta iästään huolimatta todella suosituksi kampanjaksi, sillä jokainen innokas betsari haluaa tottakai oman nimensä Coolbetin Tuplauksen Hall of Fame -taulukkoon, johon kirjataan vain onnistuneesti Tuplauksen läpivieneiden pelaajien nimimerkit. 

Tuplaus-haaste on lisäksi oiva tapa vaikkapa kisata siitä kuka on juuri sinun kaveriporukkasi kovin vedonlyöjä, kun lapulle ei voi ottaa pelkästään suursuosikkeja todella minimiaalisilla kertoimilla vaan lapun minimikerroin on asetettu tasan kahteen. 

Tuplaukseen osallistuminen on todella helppoa, sillä mukaan pääsee jo 5 euron suuruisella aloituspanoksella ja maksimissaan tuplaamisen voi aloittaa 20 euron panoksella. Coolbetin Tuplaus-haasteessa on jaossa kaikille viikon läpi onnistuneesti tuplanneille pelaajille jaossa 8 000 euron potti, mutta lisäksi saat tottakai pitää kaikki tuplaamalla voittamasi rahat, jotka nousevat parhaimmillaan tuhansiin euroihin. 

Nyt onkin pidemmittä puheitta aika siirtyä katsomaan tarkat ohjeet siitä miten juuri sinä pääset osallistumaan Tuplaus-haasteeseen Coolbetin vedonlyönnissä. 

Näin pääset mukaan Tuplaus-haasteeseen Coolbetillä!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä on mahdollisuus päästä tavoittelemaan mainetta ja mammonaa Tuplaus-haasteessa ja siksi se ei ole asettanut 18 vuoden ikärajan lisäksi kampanjaan mitään muita osallistumisehtoja. Haasteeseen ovat siis tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin Coolbetin asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Coolbet-pelitilin, jonka pääset luomaan nopeasti ja helposti tästä linkistä painamalla. 

Lisäksi saat uutena asiakkaana käyttöösi kaksi erilaista Coolbetin vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman. Tarjolla on jopa 150 euroa ylimääräistä pelirahaa, jotka saat lunastettua helposti ensitalletuksesi yhteydessä. Voit lukea Coolbetin uuden asiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa Tuplaus-haasteen suorittaminen Coolbetin vedonlyönnissä. Tuplaus-haaste alkaa joka maanantai kello 12:00 Suomen aikaa Coolbetin vedonlyönnissä ja jatkuu läpi viikon jos onnistut päivittäin tuplaamaan panoksesi.

Sinun tulee mennä Coolbetin vedonlyöntiin ja valita vetokohde / -kohteet Tuplaus-listalta. Minimikerroin Tuplauksen single- tai yhdistelmävedossa on 2,00. Tuplaus-listalta hyväksytään lapulle mukaan vain tietyt pelikohteet, jotka voit katsoa tarkemmin Coolbetin Tuplaus-kampanjasivulta. Muista, että sinun tulee rastittaa Tuplaus-veto -kohta vetokupongilta ja vahvistaa veto ennen sen jättämistä. Tuplauksen voi aloittaa 5-20 euron suuruisella panostuksella. 

Jos voitat Tuplaus-vetosi, jatka kampanjassa lyömällä uusi veto jälleen seuraavana päivänä kello 12:00 jälkeen toistamalla yllämainitut toimenpiteet. Jos onnistut tuplaamaan itsesi torstaille asti, saat seuraavana maanantaina Coolbetiltä palkkioksi aloituspanoksesi. 

Näin toimii Tuplaus:

  • Tuplaus-pelikohdevalikoima ilmestyy vedonlyönnin navigaatioon aina maanantaisin kello 12:00 Suomen aikaa. 
  • Valitse vetokohde / -kohteet minimikertoimella 2,00 Tuplaus-pelikohdevalikoimasta.
  • Jos vetosi täyttää Tuplaus-haasteen vaatimukset, ilmestyy näytölle Tuplaus-veto valintaruutu, joka sinun tulee rastittaa, jotta osallistut Tuplaus-haasteeseen.
  • Maanantain ensimmäisen Tuplaus-vedon panos tulee olla 5-20 euroa. 
  • Jos voitat vetosi ja se ratkeaa ennen kello 10:00 seuraavaa aamua, Tuplaus-pelikohdevalikoima ilmestyy jälleen seuraava päivänä kello 12:00 vedonlyönnin navigaatioon.
  • Jos voitat Tuplaus-vetosi 3 päivää putkeen eli torstaille asti, saat seuraavana maanantaina Coolbetiltä aloituspanoksesi takaisin. 
  • Jos voitat Tuplaus-vetosi seitsemän päivää putkeen eli sunnuntaille asti, voitat Tuplaus-jackpotin, joka on tällä viikolla 6 000 euroa. Muista, että jackpot jaetaan kaikkien viikon läpi tuplanneiden pelaajien kesken, joten jos useampi pelaaja onnistuu tuplaamaan, niin potti jaetaan tasan kaikkien läpi tuplanneiden kesken. 

Osallistumisohjeet Tuplaukseen lyhyesti:

— Klikkaa itsesi Coolbetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili.
— Uutena Coolbet-asiakkaana saat käyttöösi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman.
— Kirjaudu Coolbet-pelitilillesi ja valitse vedonlyönnin navigaatiosta "Tuplaus" -pelikohdevalikoima. 
— Tee 5-20 euron suuruinen single-/yhdistelmäveto minimikertoimella 2,00 ja rastita Tuplaus-veto -kohta vetokupongilta ennen kuin vahvistat sen. 
— Vetosi tulee ratketa ennen seuraavaa aamua kello 10:00.
— Jos vetosi voittaa, jatka kampanjassa lyömällä uusi veto seuraavana päivänä kello 12:00 jälkeen edellisenä päivänä voittamallasi summalla. 
— Jos onnistut tuplaamaan voitokkaasti läpi viikon, voitat pääpalkintona olevan 5 000 euron käteispotin. Jos useampi pelaaja onnistuu tuplaamaan läpi viikon onnistuneesti, jakautuu palkinto kaikkien onnistuneiden pelaajien kesken tasan.

Tuplaa läpi viikon ja voita 5 000 euroa! 

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille kaksi erilaista vedonlyöntibonusta - valitse juuri sinulle sopivin bonus!

Coolbet haluaa, että uuden asiakkaan pelit heidän vedonlyöntisivustollaan saavat lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa uusille betsareille käyttöön kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman. Tarjolla on bonukset niin isoilla kuin pienemmilläkin pelikassalla operoiville asiakkaille, joten jokainen uusi asiakas löytää varmasti juuri itselleen parhaan bonuksen, jonka hyödyntää! 

Ensimmäinen bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 150 euroon asti. Maksimihyödyn tästä bonuksesta saat, kun teet 150 euron suuruisen ensitalletuksen bonuskoodilla COOL150, jonka jälkeen Coolbet tuplaa talletuksesi ja pääset aloittamaan pelaamisen Coolbetin vedonlyönnissä 300 euron suuruisella pelikassalla. 

100% suuruinen vedonlyöntibonus tulee kierrättää kuusi kertaa Coolbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50 ennen kuin voit kotiuttaa rahoja. 

Myös pienemmällä pelikassalla operoivat pelaajat on huomioitu Coolbetillä, sillä alkuun pääsee jo 10 euron suuruisella alkupanostuksella. Kun teet 10 euron suuruisen ensitalletuksen bonuskoodilla 4XBONUS, niin Coolbet viisinkertaistaa rahasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 50 euron suuruisella pelikassalla! 

Tämän pienemmän talletusbonuksen bonusrahat tulee kierrättää Coolbetin vedonlyönnissä 10 kertaa minimikertoimella 1,50.