Valioliigan Manchester United on hyväksynyt Real Madridin ennätyksellisen 80 miljoonan punnan (94 miljoonaa euroa) tarjouksen hyökkääjä Cristiano Ronaldosta. Ronaldo on nyt vapaa neuvottelemaan espanjalaisseuran kanssa omista ehdoistaan.

Manchester Unitedin mukaan Ronaldo on jälleen ilmoittanut halunsa lähteä pois seurasta.

- Christianon toiveesta olemme antaneet Real Madridille luvan neuvotella hyökkääjän edustajien kanssa, Manchester United tiedotti.

Ronaldon ja Realin on päästävä sopimukseen lähiviikkojen aikana, sillä pelaajasiirron yksityiskohdat tulee saada selville kesäkuun loppuun mennessä. Muussa tapauksessa siirto kariutuu.

Florentino Perezin palattua seuran puheenjohtajaksi, on Real Madrid on ollut kesän siirtomarkkinoilla ärhäkkäällä tuulella. Vain muutama päivä aiemmin seura hankki riveihinsä 56 miljoonan punnan hinnalla AC Milanin brasilialaistähden Kakan.

Cristiano Ronaldo, 24, siirtyi ManU:n riveihin vuonna 2003 Sporting CP:stä. ManU:ssa hän on voittanut kolme Valioliigan mestaruutta, Mestareiden liigan (2008) sekä FA Cupin. Portugalin A-maajoukkueessa hän on pelannut 64 ottelua. EM-kisoissa hän on ollut mukana 2004 ja 2008 sekö MM-kisoissa 2006.