Kaliforniassa pelattavassa cs_summit 4 -turnauksessa tapahtuu taas. Turnauksen toinen ja kolmas päivä on saatu pelattua ja neljä tiimiä eteni runkosarjasta semi-finaaleihin. Suomalainen tiimi ENCE myös mukana välierissä.

Summit Housessa käynnissä olevassa turnauksessa suomalainen ENCE on vielä mukana taistossa ja pelaa semi-finaaleissa tänään sunnuntaina. Tapahtuman toisena päivänä ranskalainen Team Vitality -joukkue jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Team Liquidin ensin 16-3 nukessa ja 16-12 miragessa. Tämä hieman yllätti, koska Liquidia on pidetty turnauksen ennakkosuosikkina selvästi. Ranskalaiset kuitenkin näyttivät, että he eivät ole tulleet häviämään vaan aikovat riistää voiton mukanaan.

Suomalaisjoukkue ENCE kohtasi myös Liquidin runkosarjassa ja voittivatkin he ensimmäisen kartan nukessa tiukoin lukemin 16-14. ENCE kuitenkin hävisi seuraavan matsin kun Team Liquid juoksi heidän yli 16-3 dust2 -mapissa. Suomalaiset kohtasivat vielä turnauksen toisena päivänä NRG Esports -joukkueen ja otteluissa kävi melkein samalla tavalla kuin Liquidia vastaan. Ensimmäisessä matsissa ENCE voitti NRGn tiukoin lukemin 16-13, mutta hävisi kuitenkin toisen pelin roimasti 16-3.

Suuria yllätyksiä kerkesi käydä myös tapahtuman toisena päivänä, nimittäin Ghost -joukkue haki kaksi voittoa australialaisesta Renegadesista. Ensimmäisessä taistossa tiimit kohtasivat dust2 -kartassa joka päättyi tiukasti 16-14 Ghostin puolelle, ja toisessa mapissa infernossa peli päättyi myös 16-13 heidän voittoonsa. Alapuolella olevasta twiitistä pääset vielä näkemään kaikki päivän kaksi tulokset.

Turnauksen kolmannen päivän tulokset

Tapahtuman kolmas päivä starttasi käyntiin suomalaisen ENCEn matsilla. ENCE kohtasi päivän avausmatsissa ranskalaisen Team Vitality -joukkueen. Ensimmäisessä kartassa suomalaiset hävisivät Vitalitylle rankoin lukemin 16-7 overpassissa. ENCE kuitenkin skarppasi heti seuraavaan karttaan, ja otti voiton ranskalaisista nuke -kartassa lukemin 16-9.

ENCE kohtasi myös kolmantena päivänä turnaukseen tulleen Ghost Gaming -tiimin, jota pidettiin suurena altavastaajana. Ghost on kuitenkin päässyt yllättämään meidät jo kahdesti, kun he voittivat kaksi karttaa australialaista Renegades -joukkuetta vastaan. Tällä kertaa ENCE sai kuitenkin otettua todellisen murskavoiton ensimmäisessä kartassa miragessa, joka päättyi heille 16-6. Kuitenkin suomalaiset yllätettiin toisessa kartassa overpassissa, joka ei ole mennyt ENCEllä putkeen tässä tapahtumassa. Ghost pääsi siis yllättämään suomalaiset ottaen todella tiukan 16-14 voiton heistä.

Pääset tarkistamaan vielä kaikki loput tulokset kolmannelta päivältä HLTV.orgin cs_summit 4 -turnaussivulta.

cs_summit 4 -turnauksen viimeinen päivä

Viimeisenä päivänä ENCE kohtaa päivän debyyttiottelussa runkosarjassa ensimmäiseksi päässeen Team Vitality -joukkueen. Semi-finaali pelataan paras kolmesta kartasta ja sen voittanut etenee finaaliin. Toisessa semi-finaalissa vastakkain astelee Team Liquid ja NRG Esports.

Suomalaisten ENCEn peli alkaa kello 19:00 Suomen aikaa ja sitä seuraamaan pääsee Beyond the Summitin Twitch.tv kanavalta, tai mikäli haluaa kuunnella pelin suomenkielisellä selostuksella Elisa Viihde Sportin twitch.tv kanavalta.