Törkeistä kommenteistaan joulukuun alussa kuuden ottelun pelikiellon saanutta jääkiekkoilijaa Sean Averyä ei enää nähdä Dallasin NHL-joukkueen kokoonpanossa. Seuran tiedotuksen mukaan Averyn palaaminen Stars-miehistöön ei olisi kummankaan osapuolen etujen mukaista.

- Seanin täytyy nyt keskittyä omaan hyvinvointiinsa ja Dallasin joukkueen pitää keskittyä pelaamaan jääkiekkoa sekä kilpailemaan playoff-paikoista, toinen Starsin GM Brett Hull totesi tiedotteessaan.

- Kaikki ymmärtävät, ettei Sean enää palaa joukkueeseemme. Meidän täytyy nyt kaikkien katsoa eteenpäin.

NHL:n pahana poikana tunnetuksi tullut Avery ylitti hyvän maun rajat joulukuun alussa, kun häntä haastateltiin Calgary-ottelun alla. Hän kommentoi törkeäksi luettavalla tavalla Calgaryn tähtipuolustajan Dion Phaneufin yksityiselämää. Phaneuf seurustelee Averyn ex-tyttöystävän Elisha Cuthbertin kanssa.

Dallas ei kertonut vielä suunnitelmaa siitä, miten Averyn poistuminen hoidetaan. Käytännössä keinoina ovat hänen muualle kauppaaminen, farmiin lähettäminen tai sopimuksen ulosostaminen. Kauppaaminen voi osoittautua hankalaksi, sillä hänen 15,5 miljoonan dollarin sopimuksestaan on vielä 3,5 vuotta jäljellä.

Lähde: Yle.fi