Tämän vuoden Suur-Hollola-ajoon saatiin todellinen yllätysvoittaja, kun Markku Niemisen valmentama Day Cruise nappasi voiton 34-kertoimella. Ensimmäinen 500 metriä mentiin hurjasti 06-vauhdilla, kun Brad De Veluwe ja Surprise Lord kinastelivat johtopaikasta. Bradi sai lopulta kärkipaikan haltuunsa.

Toisella puolikkaalla vauhti rauhoittui selvästi, mutta toinen keirros tultiin taas 11-vauhtia, kun Up-Date Hoss kiersi johtavan rinnalle ja alkoi vaatia vauhtia. Bradin askel alkoi painaa maalisuoralla ja tuoreet voimat jylläsivät. Aaron De Veluwe oli pitkään voitossa kiinni, mutta neljännesstä parista sisältä kiritilaa saanut Day Cruise tykitti niukkaan voittoon.

- Day Cruise on hieman hidas alussa ja jäätiin neljänteen sisälle. Luukut aukesivat meille onneksi sopivasti ja ehdittiin voittoon. Maalissa oli tasaista ja jännitystä riitti hetki maaliintulon jälkeenkin. Lähtö oli todella hienotasoinen ja keli ja rata olivat loistavat, Antti Teivainen kommentoi.

Aaron De Veluwe kesti niukasti kakkoseksi ennen myös lujaa kirinyttä Edward Alea. Brad De Veluwe taipui lopussa viidenneksi.

Voittaja Day Cruisen voittoaika oli hieno uusi kilpailuennätys 12,2a/2140 metriä. Cruising Stablen omistama ruuna ansaitsi Suur-Hollola-ajon voitosta 110 000 euroa.