WBC -liiton maailmanmestari Deontay Wilder ja Tyson Fury ottelivat tasapeliin joulukuussa Las Vegasissa. 

Viime vuoden lopun puhutuimmaksi nyrkkeilyotteluksi noussut Deontay Wilderin ja Tyson Furyn välinen kohtaaminen on saamassa jatkoa. Joulukuussa tasapeliin päättynyt ottelu päätyi otsikoihin ympäri maailmaa, kun Wilder onnistui tiputtamaan Furyn kahdesti, mutta englantilainen nousi ylös kanveesista ja pääsi niskan päälle useampaan kertaan ottelussa. 

Tuomareiden päätös tasapelistä jätti kitkerän maun jokaisen suuhun ja puheet uusintaottelusta alkoivat välittömästi jo kehässä jälkihaastatteluiden aikana. Wilder kuitenkin löysi nimensä useista huhupuheista mahdollisesta superottelusta Anthony Joshuaa vastaan, mutta WBC -liiton mestari vahvisti viime viikolla, että revanssi Furyn kanssa on seuraavana vuorossa. 

– Se [uusintaottelu] julkistetaan hyvin pian, ehkä seuraavan kahden viikon aikana, vahvisti Wilder Fighthype.com -sivuston haastattelussa. 

Amerikkalaisen mukaan sopimuksen yksityiskohtia hiotaan vielä, mutta Wilder lupailee jälleen kerran "eeppistä" ottelua. 

– Se tullaa julkistamaan, joten me olemme laittamassa kaikkia pieniä asioita järjestykseen ja me aiomme tehdä tästä toistamiseen eeppisen ottelun, totesi Wilder. 

Nyrkkeilymaailmaa puhuttava mahdollinen kohtaaminen Joshuan ja Wilderin välillä aiheuttaa otsikoita viikoittain, mutta ohella on myös erittäin todennäköinen kaikkien aikojen brittiläisten kohtaaminen Joshuan ja Furyn välillä.

Uusintaottelun voittaja olisi luonnollisesti seuraava valinta Joshuaa vastaan, joka puolestaan ottelee brittilehdistön mukaan Dillian Whytea vastaan 13. huhtikuuta Wembleyn stadionilla