WBC vahvistaa, että odotettu uusintaottelu Deontay Wilderin ja Tyson Furyn välillä ei tapahdu ainakaan seuraavaksi. 

Ottelun ja neuvotteluiden piti olla molempien ottelijoiden puolesta selvää pässinlihaa, kunnes se ei enää ollutkaan. Nyrkkeilyliitto WBC ilmoitti tiistaina, että heidän mestarinsa Deontay Wilder on valmis puolustamaan vyötä uudestaan Tyson Furyä vastaan seuraavaksi, mutta englantilainen haastaja oli tullut toisiin aatoksiin. 

Fury allekirjoitti viiden ottelun mittaisen sopimuksen Top Rankin ja ESPN:n kanssa, jonka seurauksena entisen raskaansarjan mestarin profiilia kasvatetaan Yhdysvalloissa ison kanavan voimin vielä yhden ottelun verran ennen revanssia Wilderia vastaan. 

Väitteiden mukaan uusintaottelua halutaan kasvattaa promoottoreiden toimesta isommaksi, sillä ensimmäinen hinnoiteltu pay-per-view kohtaaminen kaksikon välillä myi vain 325 000 oston verran. Määrä on äärimmäisen vähäinen, kun kyseessä on korkean profiilin nyrkkeilyn raskaansarjan mestaruusottelu Yhdysvalloissa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan uusintaottelun oli määrä tapahtua 18. toukokuuta New Yorkissa, mutta Furyn perääntymisen myötä Wilderille etsitään uutta vastustajaa. Amerikkalaisen manageri Shelly Finkel vahvistaa, että aika ja paikka kuitenkin pysyy samana. 

– Me ottelemme silti 18. toukokuuta tosin ei tietenkään Furyä vastaan. Tulemme tietämään lopullisen vastustajan muutaman päivän sisällä, totesi Finkel. 

Luonnollinen valinta Wilderin seuraavaksi vastustajaksi on pakollinen ykköshaastaja Dominic Breazeale, jolle myönnettiin ykköshaastajuus viime vuoden marraskuussa WBC:n toimesta. Breazeale tyrmäsi tuolloin Eric Molinan ja viimeksi otteli joulukuussa Carlos Negronia vastaan, jonka hän myös peittosi tyrmäyksellä.