Ranskalainen Vitality otti murskavoiton ECS -liigan finaaleissa brasilialaisen FURIA -joukkueen yli. Vitality kuittasi myös itselleen 225,000 dollarin palkintosumman.

ECS -liigan finaalit saatiin päätökseen eilen illasta Lontoossa. Tapahtuma piti sisällään jännittäviä ja isoja yllätyksiä, kuten altavastaajan roolista lähteneen FURIAn yllättävät voitot Astralista vastaan. Vitality kuitenkin murskasi brasilialaiset finaalissa 2-0 -lukemin Mathieu 'ZywOo' Herbautin johdolla.

Finaaliottelu alkoi Inferno -kartassa, jonka ensimmäinen puoli päättyi todella tiukasti 8-7 -puoliaikavoittoon Vitalitylle. Ranskalaisten siirtyessä terroristien puolelle FURIA ei saanut kuitenkaan peliä käyntiin, sillä joukkue sai enää kaksi kierrosta kartassa. Peli päättyi ensimmäisen mapin osalta 16-9 -voittolukemin Vitalitylle.

Seuraavana karttana luvassa oli Overpass, jota ranskalaisjoukkueen ZywOo piti täysin leikkikenttänä. Ottelun ensimmäisellä puolella Vitality nappasi heti alkuun kuusi kierrosta putkeen, jonka jälkeen vasta FURIA sai otettua kierrosvoiton. Brasilialaisjoukkue ei kuitenkaan päässyt enää mukaan peliin ja puoliaika päättyi 12-3 -lukemin Vitalityn voittoon. Tiimien vaihdettua puolia ranskalaiset jatkoivat dominointia ja ottivat lopulta kartan 16-4 -numeroin ja samalla myös turnausvoiton.

Turnauksen arvokkaimman pelaajan palkinto lähti selvästi Mathieu "ZywOo" Herbautin käsiin. Tämä 18-vuotias nuori Vitalityn tähtipelaaja näytti kertaalleen olevansa yksi maailman parhaimmista pelaajista. Mathieu pelasi todella hyvin jokaisessa ottelussa ja oli ainoastaan yhdessä pelissä negatiivisellä tuloksella.

Tämä on jo toinen arvokkaimman pelaajan palkinto, jonka ZywOo on ottanut itselleensä. Ensimmäisen palkinnon hän sai kaksi viikkoa sitten pelatussa cs_summit 4 -turnauksessa. Näyttäisi siltä, että kukaan ei ole pysäyttämässä häntä ja tulokset vain paranevat turnaus turnaukselta.