Chelsean avainpelaaja Eden Hazard pohtii vakavasti seuran vaihtamista ja unelman täyttämistä Real Madridissa. 

Real Madrid vai Chelsea? 

Tämän kysymyksen kanssa Eden Hazard painii vakavissaan, kertoo brittilehdistö. 27-vuotiaalla on vielä kaksi vuotta jäljellä nykyisessä sopimuksessa Chelsean kanssa, mutta belgialainen aiheutti jo valtavia huhuja kesän siirtomarkkinoilla. 

Pitkään lontoolaisen suurseuran avainpelaajiin kuulunut Hazard on osunut tällä kaudella seitsemän kertaa Valioliigassa ja hänen menetys olisi joukkueelle vähintäänkin valtaisa. 

Hazard on julkisesti todennut, että Madridissa pelaaminen on hänelle "unelma" ja hän ei vielä uskalla luvata uuden sopimuksen allekirjoittamista Chelsean kanssa.

- En halua halua sanoa, että allekirjoitan uuden sopimuksen ja sitten en aiokaan allekirjoittaa, täsmensi Hazard brittimedialle. 

- Haluan itselleni parasta, mutta haluan myös parasta seuralle [Chelsea] , sillä seura on antanut minulle kaiken, joten nähtäväksi jää. Joskus päässäni, kun herään aamuisin, mietin lähtöä. Joskus mietin, että haluan jäädä, Hazard paljasti avoimesti. 

Tuleva päätös ei luonnollisesti ole helppo Chelsean tähtipelaajalle. 

- Tämä on vaikea päätös. Kyseessä on tulevaisuuteni, Hazard totesi. 

Chelsea on aloittanut kautensa näyttävästi. Lontoolaiset ovat voittaneet jokaisen ottelun ja sunnuntaina kaatui Southampton lukemin 3-0. Hazard iski ottelun avausosuman ja pelaajan osakkeet jatkavat kasvuaan, mikäli vire pysyy yllä koko kauden. Tämä myös edesauttaa todennäköistä siirtoa Espanjaan. 

- Sanoin Word Cupin jälkeen, että on mahdollisesti muutoksen paikka ja aika löytää jotain erilaista. Pelaan hyvää jalkapalloa tällä hetkellä, Hazard painotti. 

Belgialainen on tehnyt kantansa Real Madridin suhteen harvinaisen selväksi. Avoimesti mielipiteitään kertova Hazard ei peitellyt mitään median edessä. 

- Real Madrid on maailman paras seura. En halua valehdella. Se on ollut haaveeni lapsesta saakka. Minä olen unelmoinut tästä seurasta, Hazard hehkutti. 

Hazard on viettänyt Stamford Bridgella kuusi kautta. Vasen laitalinkki aloitti Chelsean paidassa vuonna 2012 ja on toistaiseksi pelannut sinisille 216 ottelua ja tehnyt 76 maalia. Valioliigan mestaruutta hän on juhlinut kausilla 2014/15 ja 2016/17. 

Hazard on myös nimetty tämän vuoden Balllon d'Ord-palkinnon ehdokkaaksi. Muut nimetyt ovat Antoine Griezmann, Isco, Harry Kane ja N'Golo Kante