Eva Wahlström joutui tyytymään tappioon Madison Square Gardenilla New Yorkissa viikonloppuna. 

Ennalta povattu suuri ja vaikea haaste osoittautui lopulta juuri sellaiseksi Eva Wahlströmille. Suomalaisen nyrkkeilyn kärkinimiin kuuluva Wahlström otteli ensimmäistä kertaa ammattilaisena Yhdysvalloissa ja vastassa ollut Katie Taylor piti huolen yksipuolisesta mittelöstä. Irlantilainen säilytti IBF ja WBA -liittojen vyönsä kaikin tuomariäänin. 

Suomen toinen nyrkkeilyn suurnimi Edis Tatli antoi suoraa palautetta Wahlströmin suorituksesta MTV3:n haastattelussa ja totesi, että WBC-liiton mestarin puutteet olivat silmiinpistävät. 

– Kun astuu isoon kehään, halun ja ihan kaiken pitää olla mukana. Siinä ei ollut ihan sataprosenttisesti. Se näkyi jo silloin, kun Eva käveli kehään ennen matsia. Ei ollut nälkää ja halua. Hän taisteli kuitenkin ihan hyvin loppuun asti, Tatli kommentoi. 

Wahlströmin vuosi on ollut tapahtumarikas, mutta ei parhaimmalla tavalla. Alkuperäinen ottelu Firuza Sharipovaa vastaa peruttiin ja vuoteen on sisältynyt myös valmentajanvaihdos. 

– Evalla ei ollut paras vuosi nyrkkeilyssä, vaikka hän otteli ensimmäinsen ottelun tänä vuonna hyvin. Nyrkkeilyn ulkopuolella on varmasti tapahtunut paljon. Valmentajanvaihdos ja niin poispäin, siinä on paljon tekijöitä, Tatli avasi. 

38-vuotiaan jatkosuunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Tatli uskoo, että Wahlströmin ura alkaa olla loppusuoralla. 

– Eva itse tietää sen parhaiten, mutta kyllä se alkaa olemaan viime metreillä. Pari vuotta maksimissaan.