Kahvitunnit sen kun vain jatkuvat täällä meillä iltapäivälehtien parissa, ja katsoimmekin että Valioliigassa olisi päättymässä tänään illalla 23. kierros Manchester Unitedin sekä Stoken väliseen otteluun, ja ottelu potkaistaan käyntiin kello 22.00 Suomen aikaa legendaarisella Old Traffordin kentällä Manchesterissa. Kotijoukkue on avannut tämän vuoden loistavasti kahdella plakkarissa olevalla voitolla, kun taas Stoken oma kärsimysnäytelmä näyttäisi vain jatkuvan. Kolme viimeisintä ottelua on hävitty, ja viimeisenä manageri Mark Hughes joutui kilometritehtaalle. Nyt seura on siis jälleen uusissa käsissä, ja näyttäisi tänäkin iltana Stoken peli on viis vain korkeimman hallussa.

Laitetaan siis maanantain bluesit pois, ja katsastetaan tätä tämän illan Valioliiga -ottelua, mitkä asiat puhuvat jälleen puolesta sekä vastaan.

Maanantai-illan Valioliiga Vetovihje

Tämän illan ottelussa tulemme näkemään Stoken kaikista todennäköisimmin täydellä puolustuskannalla, ja kun katsoo kertoimia jälleen eri vedonlyöntitoimistojen luona, kertoimet ovat suoraan sanottuna aika epäreilut, ja Manchesterin ennustetusta voitosta tuskin tulee niin suurilukuinen, mitä kertoimen antavat ymmärtää.

Manchester United lähtee siis vahvana ennakkosuosikkina ja varsinkin kun ottelu pelataan kotikentällä. Täytyy kuitenkin sanoa että ManUn poikien puolustuspeli ei varmasti ole vahvinta, josta voi koitua probleemaa ja tämän ottelun Akilleen kantapää jos matsia ei tällä puolella oteta tosissaan.

Stokella on nyt paljon todistettavaa nyt heikon syksyn, sekä valmentajavaihdoksen seurauksena mutta me täällä Urheiluveikkauksessa näemme, että Hughesille annettiin kenkää ihan oikeasta syystä ja ainut tie on enää vain ylöspäin.

Stokehan on fyysisesti hyvin vahva joukkue, mutta pelityyli pitää varmasti joukkueen omalla kentän puoliskollaan, ja hyökkäyksiä rintamalinjojen taakse emme varmaan tule näkemään.

Machester Unitedia voidaan siis pitää varmana voittajana tämän illan otteluun, mutta mitään kuusi - nolla tulosta emme varmaankaan tule näkemään, vaikka kertoimet antaisivatkin sitä ymmärtää. Kun käytte katsomassa kertoimia omilta vedonvälittäjiltä, kannattaa miettiä vaikkapa alle 3.0 maalia tai vastaavia. Alapuolella jälleen taulukosta karua kieltä puhuvia kertoimia, ne ovat jälleen suuntaa antavia, joten tarkastathan oikeat, voimassa olevat kertoimet itse palveluntarjoajasi kautta - Pääset näiden vedonvälittäjien luokse klikkaamalla toimiston logoa.

Lisäksi käy katsomassa vedonvälittäjien luona tarjouksia, niitä saat itsellesi luomalla uutena asiakkaana pelitilin, tai katso vedonvälittäjäsi tarjous- ja kampanjasivut!

Mukavaa uutta alkanutta viikkoa, ja onnea betseihin!

 

Vedonlyöntisivustot 1 X 2
  1.22 7.20 16.00
  1.22 6.75 15.75
  1.21 6.50 15.00
  1.20 6.75 15.00
  1.22 6.95 15.50
  1.22 6.75 15.75