Viime aikoina on ollut liikkeellä paljon huhuja muutoksista ENCEn CS-joukkueessa. Nyt kuitenkin viimein ENCE julkisti huhut todeksi virallisella tiedotuksella. ENCEn pelinsisäinen johtaja Aleksi "Aleksib" Virolainen joutui pois aktiivisesta kokoonpanosta Miikka "suNny" Kempin tullessa hänen tilalleen.

Encen logoJo pitkään ympäri nettiä on kulkenut huhuja siitä, että ENCEn aikomus on siirtää Aleksib pois kokoonpanostaan, mutta mitään todisteita tälle väitökselle ei ole ollut. Nyt kuitenkin ENCE ilmoitti artikkelissaan huhun olevan totta.

Joukkue kerkesi pelata samalla kokoonpanolla melkein puolitoista vuotta ja itse Aleksille tieto tulevista potkuista tuli yllättäen, kuten meille kaikille muillekin.

Osa faneista pitää liikettä todella isona virheenä, mutta tulemme näkemään vasta tulevaisuudessä mitä tuleman tuo.

Huhuja oli myös ollut liikkeellä siitä, että joukkueen dynamiikka ei ollut toiminut ollenkaan mikä oli yksi syistä tiimimuutokseen. Pääset alapuolella olevan twiitin kautta lukemaan vielä Aleksin oman mietteet ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Miikka aktiiviseen kokoonpanoon Major -turnauksen jälkeen

Kemppi tulee siirtymään ENCEn aktiiviseen kokoonpanoon heti tänään alkavan StarLadder Berlin Major 2019 -turnauksen jälkeen. Joukkue tulee matkaamaan uudella kokoonpanolla seuraavan kerran Moskovaan, jossa pelataan BLAST Pro Seriesin turnaus.

ENCEn tiedotteessa kerrottiin myös, että Miikka Kemppi on tehnyt sopimuksen organisaation kanssa vuoden 2021 loppuun asti.

ENCEn kokoonpano on Major -turnauksen jälkeen: Miikka "suNny" Kemppi, Aleksi ”allu” Jalli, Jere ”sergej” Salo, Sami ”xseveN” Laasanen ja Jani ”Aerial” Jussila. Tiimin valmentajana toimii jatkossa myös tuttu Slaava ”Twista” Räsänen.

(Kuva: DreamHack, Adela Sznajder)