Eurosport ja Kutonen tiivistävät yhteistyötään ja Bundesliigan 2015-2016 avausottelu Bayern Munchen - Hamburg on nähtävillä myös ilmaiskanavalta klo 21.00 alkaen. Mikäli sinulla ei näy Kutonen niin pääset silti ilmaiseksi mukaan Bundesliigaviihteeseen klikkaamalla operaattori poistettuin netti-tv: seen osoitteessa www.operaattori poistettu.com

Ottelutapahtuma: Bayern München - HSV HamburgAika & pvm: 14.8.2015 klo 21:30Pelipaikka: Allianz Arena, Munchen, SaksaTV- lähetys suomessa: Kutonen, Eurosport 2, Eurosport Player, operaattori poistettu TV

Tasoero valtava  

Hamburg on kahtena viime kautena välttänyt putoamisen sarjaporrasta alemmaksi erittäin täpärästi. Tälläkin kaudella häntäpään joukkueeksi uumoiltu HSV vaikuttaisi tänään olevan liian kovan tehtävän edessä. Historia kertoo karua faktaa näiden kahden joukkueen kohtaamisista. Bayern on domininoinnut Hamburgia mielen määrin, vieden viimeisista 11 keskinäisestä kohtaamisesta jopa 9 nimiinsä. Maaliero joukkueiden välillä on huima 47-7 Bayernin eduksi.

Viime kaudella, helmikuussa Bayern nöyryytti HSV: ta oikein urakalla. 8-0 päättynyt ottelu kertoo kaiken joukkueiden tasoerosta. Eikä välimatka ole muutaman kuukauden aikana tasoittunut. Päinvastoin.

Yhtä päätyä 

HSV: n ainoita toiveita selvitä tänään ilman murskatappiota on vastustajan heikko valmistautuminen tai ylimielisyys. Mikäli Pep Guardiolan suojatit lähtevät otteluun takki auki tai vähänkään kesäterässä, saattaa HSV selvitä maalin tai kahden tappiolla liiga-avauksesta. 

Todennäköistä on kuitenkin, että isännät vyöryvät HSV: n päätyyn pyörremyrskyn tavoin ja ottelusta muodostuu (taas) vierailijan kannalta hyvin nöyryyttävä kokemus.

Vierailija pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Bayernilta poissa ovat Javi Martinez, Franck Ribery, Holger Badstuber ja Jan Kirchhoff.

Tulokkaat tulessa

Bayern menetti kesän siirtomarkkinoilla Bastian Schweinsteigerin Manchester Unitedille, mutta on mielestäni löytänyt oivia korvaavia hankintoja.  Douglas Costa, Arturo Vidal ja Joshua Kimmich liittyivät mestarijoukkueen riveihin. Tänään ainakin Vidal ja Costa nähtäneen avauskokoonpanossa.

Bayern Munchen hakee neljättä Saksan mestaruutta putkeen

Seuraa heitä

Bayernin kokoonpano vilisee tähtiä ja seurattavaa riittää joka kulmauksessa, mutta erityisesti kannattaa seurata uusien miesten sopeutumista ja yhteistyökykyä muun joukkueen kanssa. Löytääkö Douglas Costa yhteistä säveltä Arjen Robbenin kanssa tai millaiseen rooliin Arturo Vidal on asetettu keskikentällä.

Vedonlyönti ja kertoimet

Ottelu ei erityisemmin kiehdo pelimielessä sillä kotijoukkueen kertoimet on painettu niin pohjiin. Viihdevetona, toivoen Munchenin maalimyräkkää lyödään Bayern (-2) sisään. Yllätysmahdollisuutta ei HSV: lla ole. Kysymys kuuluukin: Kuinka monella maalilla Bayern voittaa?

Pelaamme: Bayern (-2)

Pelaa kohde kertoimella 1.76

-SV