Koska Itävallan Hochfilzenissa kilpaillaan huomenna jo aamupäivästä, otetaan poikkeuksellisesti ennakko jo edellisenä iltana. Tämän vuoksi emme tiedä edes alustavaa supertriplan pelijakaumaa.

Olosuhteet: Hochfilzenissa kaikki on toisin kuin Östersundissa - sää ei voisi olla otollisempi! Jos ei tapahdu ihmeitä, paistaa aurinko taivaan täydeltä ja ilma on täysin tyyni. Näin ollen yllätykset jäävät luultavasti vähemmälle, sillä penkalla toimiminen on helpompaa ja kaikille tasapuolista. Myös ladut ovat loistokunnossa, joten hiihtovauhti tullee pysymään kovana, kun keli ei ole niin raskas.

Naisten pikamatka: Östersundin pikamatkalla nähtiin jättiyllätys, kun Norjan Ann Kristin Flatland hiihti aina voittoon asti. Myös Venäjän Olga Zaitseva, Tora Berger ja Darya Domracheva osoittivat olevansa huippukunnossa. Muista suosikeista Garbriela Soukalova on edelleen pelottavan vahvan oloinen.

Yllätysten hakijat pitävät edelleen Norjan Synnove Solemndalin mielessä. Sprinttimatka kuuluu naisen bravuureihin. Suomen Kaisa Mäkäräinen avasi todella heikosti Östersundissa. Flunssa ja vaikeat olosuhteet riivasivat varmasti suomalaiskaunotarta. Nyt tekosyitä ei ole, vaan täytyy syntyä tulosta. Mäkäräisen penkkatyöskentely oli epävarmaa Östersundissa, mutta jos suomalaiskansa ylireagoi edellisen kilpailun tapahtumiin, kannattaa Mäkäräinen nostaa alipelattuna supertriplaan! Tyyni ja aurinkoinen keli sopivat ennen kaikkea heikosti penkalla työskentelevälle Mäkäräiselle.

Vedonlyönti:

Tora Berger TOP3: Berger on jostain syystä arvostettu vasta Domrachevan taakse ja kertoimissa lähes yhtä vahvaksi kuin Soukalova tai Mäkäräinen. Berger on kuitenkin tämän lajin kuningatar, Madame Biathlon. operaattori poistettun tarjous 1,75 Bergerin podiumpaikasta kelpaa!

Veikkauksen supertripla vihje: 1. Berger, Domracheva, Mäkäräinen2. Berger, Domracheva, Mäkäräinen, Solemndal, Soukalova3. Berger, Domracheva, Mäkäräinen, Solemndal, Soukalova

HUOM! Veikkaus tarjoaa peliin lisärahaa 5253€, joten kohde on tavallistakin otollisempi!

Miesten pikamatka: Miehissä Martin Fourcade osoitti ylivoimaisuutensa jälleen. Herran työskentelyä penkalla ei voi kuin ihailla, varsinkin kun ottaa olosuhteet huomioon. Tämän lisäksi ranskalainen on porukan kovin hiihtäjä, joten vaikea on kuvitella miten hänet voitaisiin kaataa.

Lähimpänä haastajana on edelleen Norjan Emil Hegle Svendsen, joka törmäsi Östersundissa pystypaikan vaikeuteen. Slovenialaisen Jakov Fakin ammuntatyöskentely oli täysin hukassa, mutta tämän viikonlopun olosuhteissa hän on varottava ja varmasti alipelattu.

Yllättäjien hakijat nappaavat lapulle Saksan Eric Lesserin, Italian Lukas Hoferin ja Ruotsin Fredrik Lindströmin. Kaikille pikamatka sopii parhaiten ja miesten otteet Östersundissa vakuuttivat. Lindström oli toinen, Lesser seitsemäs ja Hofer 17..

Vedonlyönti:

Jakov Fak Voittaja 28,00 / TOP3 7,00 operaattori poistettu: Fak on aliarvostettu. Pikamatkalla slovenialainen on ykköshaastaja Fourcadella ja Svendsenille loistavan hiihtovauhdin ja nopean ammunnan johdosta. Fakin voittoa kannattaa kokeilla pikkurahalla ja podiumpaikkaan voi iskeä enemmänkin.

Veikkauksen supertripla vihje: 1. Fourcade, Fak2. Fourcade, Fak, Svendsen, Lesser, Lindström, Hofer3. Fourcade, Fak, Svendsen, Lesser, Lindström, HoferHUOM! Jos Lesser tai Hofer ei ole Veikkauksen kohde listalla, kannattaa käyttää muu 2.sija ja muu 3.sija vaihtoehtoja.