Suomalaisten NHL-fanien odotus on vihdoin ja viimein päättymässä, sillä tänään torstaina Hartwall Areenan jäällä NHL:n runkosarjan ottelussa kohtaavat Florida Panthers ja Winnipeg Jets. Suomalaisille kiekkofaneille on tarjolla herkkua koko rahan edestä, sillä Hartwall Areenan jäällä luistelee samaan aikaan Suomen parhaimpiin kiekkopelaajiiin kuuluvat Aleksander Barkov ja Patrik Laine. Ottelu alkaa kello 20:00 Suomen aikaa.

Lähtökohdat otteluun ovat varsin selvät, sillä Florida Panthersin alkukausi on ollut täysi pannukakku ja vastustaja Winnipeg Jets on sen sijaan jatkanut siitä mihin se viime kaudella jäi ja suoriutunut alkukaudesta varsin hyvin. 

Florida Panthers löytyy NHL:n itäisen sarjataulukon viimeiseltä sijalta 7 pisteellä. Samalla se on myös koko sarjan viimeisellä paikalla tasapisteissä Los Angeles Kingsin kanssa. Florida on alkukauden yhdeksästä ottelustaan onnistunut voittamaan vain kaksi ja molemmat voitot ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Ensimmäinen voitto antaa siis vielä odottaa itseään, mutta Global Series -otteluissa Panthersilla on jälleen kaksi mahdollisuutta ottaa ensimmäinen suora kahden pisteen voitto. 

Kuten koko alkukausi, niin Panthersin otteet viime aikoina eivät ole olleet materiaalin edellyttämällä tasolla ja voitot ovat kiertäneet joukkuetta kuin hai laivaa. Edellisen kerran joukkue oli tositoimissa 27. lokakuuta ja silloin tuli vieraskentällä takkiin New Jersey Devilsiltä. Sitä ennen joukkue onnistui kaatamaan vieraissa New York Islandersin, mutta sitä ennen se hävisi kaksi ottelua putkeen.

Patrik Laineen vaisu alkukausi Jets-paidassa ei ole hidastanut kanadalaisseuran lentoa alkukaudella, sillä Jets on tällä hetkellä kivikovan läntisen konferenssin viidennellä sijalla, vain kolme pistettä konferenssia johtavaa Nashville Predatorsia perässä. 12 pelattua ottelua on tuonut yhteensä seitsemän voittoa ja vain viisi tappiota, joista neljä varsinaisella peliajalla. 

Kuten sanottua, Jetsin alkukausi on ollut vahva, mutta ennen Suomen reissu kone meinasi hieman yskiä rapakon takana, sillä joukkue joutui lähtemään Suomen reissulle tappio niskassaan, kun Toronto Maple Leafs kaatoi Jetsin kahdesti neljän päivän sisään. Välissä Jets onnistui kuitenkin kaatamaan Detroit Red Wingsin, joten kolmesta edellisestä ottelusta on kasassa kaksi tappiota ja yksi voitto. 

Jatkuuko Florida Panthersin surkea vire myös vanhalla mantereella?

Lähtökohdat otteluun ovat varsin selvät. Winnipeg Jets oli jo viime kaudella koko sarjan parhaita joukkueita ja hyvä alkukausi on ollut luonnollista jatkumoa hyvälle viime kaudelle. Joukkueen kärkihyökkääjin kuuluva Patrik Laine ei ole alkukauden aikana päässyt vielä tasolleen, mutta oikealta kovaa ampuva hyökkääjä on silti kokoajan vakava uhka vastustajalle vetonsa takia. 

Jetsin materiaali on todella laadukas sekä leveä ja joukkue tekee tuhoja kaikilla ketjuillaan. Ykkösmaalivahti Connor Hellebuyck on koko sarjan TOP5-veskari ja hän on pelannut hyvällä tasolla myös tämän kauden alun. Hellebuyckilla on taustalla myös kovan luokan kirittäjä, sillä kakkosvahti Laurent Brossoit on pelannut alkukaudella kolme ottelua huimalla 95,69 torjuntaprosentilla. Maalivahtietu onkin selkeä Winnipegin eduksi, joka voi heittää uuniin kumman tahansa maalivahdeista.

Florida Panthers on alisuorittanut koko alkukauden, mutta se on perustasoltaankin selvästi Winnipeg Jetsiä heikompi kokonaisuus. Joukkue on kärsinyt alkukaudesta maalintekovaikeuksista ja lisäksi isoja ongelmia on ollut myös maalivahtipelissä. Ykkösvahti Roberto Luongo on ollut loukkaantunut ja James Reimer sekä Michael Hutchinson eivät ole pystyneet stunttaamaan kokenutta kanadalaista tarpeeksi korkealla tasolla. Yhtälö on valitettavan huono ja kestämätön jos omassa päässä kolisee selvästi useammin kuin vastustajan päässä. 

Ottelussa ei ole normaalia kotietua, sillä ainoa etu jonka Panthers ”kotijoukkueena” tähän ottelun saa on viimeinen vaihto-oikeus. Jets-valmentaja Paul Maurice on kuitenkin taitava peluuttaja ja Jetsin leveä rintama mahdollistaa monipuolisen peluutuksen. 

Perustasoltaan Winnipeg Jets on joukkueista pari pykälää laadukkaampi kokonaisuus, joka on selvästi Florida Panthersia paremmassa vireessä. Winnipeg Jets on ottelussa lähes kerran kahdesta voittava suosikki, joten vieraiden tarjolla olevat voittokertoimet ovat hyviä pelikohteita!

Vedonlyöntiasiantuntija Kiiskisen pelivihjeen otteluun voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

operaattori poistettu tarjoaa uusille asiakkaille huiman 30.00 megakertoimen Aleksander Barkovin tehopisteestä tämän illan ottelussa!

Vedonlyöntijätti operaattori poistettu haluaa tuoda illan otteluun lisäjännitystä tarjoamalla uusille asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa Aleksander Barkovin tehopisteestä torstain ottelussa jättikertoimella 30,00!

Tämän supertarjouksen hyödyntäminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan rekisteröityä meidän linkkien kautta operaattori poistettuille, tehdä 10 euron suuruinen talletus ja hyödyntää tämä mahtava 30.00 kerroin! Jos Barkov tekee tehopisteen ottelussa, operaattori poistettu maksaa sinulle voiton käteisenä ilman mitään kierrätysvaatimuksia! 

Lisäksi kaikki tarjouksen hyödyntäneet betsarit saavat normaaliin tapaan käyttöönsä myös 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla aloituskassan saa tuplattua!

Joten jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle suositulle betsisivustolle, niin nyt sellainen kannattaa todellakin tehdä!

Voit lukea lisää operaattori poistettuin upeasta kerroin-tarjouksesta tästä linkistä painamalla.