Super Bowl 2020 on piakkoin täällä ja Urheiluveikkaus tarjoaa Super Bowl -viikon kunniaksi ennakon, kertoimet ja tarjoukset sekä muuta tietoa tuhdin paketin voimin. Valokeilassa ovat Kansas City Chiefs sekä San Francisco 49ers ja luvassa on eittämättä ikimuistoinen päätös jälleen kerran huikealle NFL-kaudelle. 

Maailman suosituin urheilun ja viihteen yhdistävä tapahtuma saa tuoreen alun uudella vuosikymmenellä. Kulunut NFL-kausi huipentuu Super Bowl LIV -tapahtumassa Miamin Hard Rock Stadionilla tämän viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (2.2. -3.2.2020). Kyseessä on 54. Super Bowl ja ensimmäistä kertaa sitten 2016 muuan New England Patriots ei ole näissä karkeloissa mukana. 

Patrick Mahomes, Kansas City ChiefsTänä vuonna kokeneiden konkareiden sijasta esillä on lajin tulevaisuus. Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers ovat kahden nuoren supertähden johtamia joukkueita, mikä tuo oman erikoisen mausteensa tämän vuoden Super Bowliin. Chiefsin sekä San Franciscon pelirakentajat Patrick Mahomes ja Jimmy Garoppolo ovat olleet jo useamman vuoden suuren yleisön tiedossa, mutta nyt kaksikko pääsee mittailemaan taitojaan suurimmalla mahdollisella näyttämöllä. 

Mahomesin, 24,  johtama Kansas City Chiefs on ensimmäistä kertaa finaalissa 50 vuoteen. Joukkue voitti edellisen mestaruutensa Super Bowl IV -tapahtumassa vuonna 1969. Kyseessä oli vasta historian neljäs Super Bowl, joten uskolliset Kansasin kannattajat ovat janonneet viikonlopun ottelua puolen vuosisadan edestä. Äärimmäisen lahjakas ja hyökkäystietoinen Mahomes kantaa harteillaan taakkaa, joka pitää sisällään ikäpolvia. Paineet ovat varmasti kovat, mutta Mahomes on tänä kautena vihdoin todistanut olevansa valmis lunastamaan odotukset. 

Jimmy Garoppolo, San Francisco 49ersGaroppolo, 28, nousi Tom Bradyn varjosta San Francisco 49ersin tärkeimmäksi pelirakentajaksi. Bradyn varamiehenä New Englandissa pelannut lupaava QB on luonut uuden itsevarman identiteetin nykyisessä joukkueessa. Garoppololta löytyy kaksi mestaruutta, mutta peliaikaa hän ei ole nähnyt finaaleissa sekuntiakaan. Nyt 49ersin ykköstykki saa vihdoin mahdollisuuden voittaa omin käsin mestaruuden sekä San Franciscon seurahistorian kuudennen Super Bowlin. 

Matka Super Bowliin


Chiefsin runkosarja loppui sangen tyylikkäästi voitolla Patriotsista. Mahomes saavutti myös yli 4000 jaardia toisen kerran kolmen vuoden aikana ja päälle 26 touchdownia. Kokonaisuudessan kyseessä on harvinainen saavutus, sillä neljä pelaajaa ovat pystyneet historian aikana samaan. Chiefsin saldo 12-4 saavutti huippunsa kauden lopussa, kun joukkue paketoi runkosarjan kuuden ottelun voittoputkella. 

Kansas Cityn matka Super Bowliin on ollut tapahtumarikas ja samalla dominoiva. Puolivälierissä Houston Texans ehti karata peräti 24 pisteen johtoon, kunnes kotijoukkue näytti todellisen mahtinsa. Mahomes heitti viisi viisi touchdownia ja Chiefs voitti mittelön lopulta lukemin 31-51. 

AFC-konferessin loppuottelussa Tennessee Titans pääsi kahdesti kymmenen pisteen johtoon, mutta todisti kovuutensa toistamiseen ja eteni Super Bowliin lukemin 24-35. 

San Francisco 49ers pelasi vahvan runkosarjan ja ahmaisi 13 voittoa kolmen tappion ohella. Kuudetta Super Bowl-mestaruutta jahtaava 49ers antoi kovaa kyytiä Minnesota Vikingsille ja murskasivat näiden haaveet lukemin 27-10. NFC:n loppuottelussa vastaan asettui varteenotettava Green Bay, mutta Packersien pelirakentaja Aaron Rodgers ei kyennyt pitämään joukkojaan pelissä mukana enää toisella puoliskolla. San Francisco korjasi helpot pois ja marssi Super Bowliin lukemin 37-20. 

Ottelu: Kansas vs. San Francisco

  
Nappaa viikon parhaimmat tarjoukset Urheiluveikkaukselta! 

888sport hemmottelee uusia asiakkaita korotetuilla kertoimilla

  • Tee tili 888sportille
  • Tee vähintään 10 euron talleutskoodilla 888ODDS
  • Voit valita Chiefsin 6.0 kertoimella tai 49ersin 5.0 kertoimella
  • Enimmäispanos on 5 euroa

TSEKKAA 888SPORTIN KOROTETUT SUPER BOWL -KERTOIMET!