[caption id="attachment_3749" align="alignnone" width="500"]Lausannessa nähdään timanttisia suorituksia.[/caption]

Urheiluveikkaus.com tarjoaa jälleen näkemyksensä timanttiliigan Lausannen osakilpailun pelikohteisiin.

Miesten keihäs: Suomalaisittain kisa näyttää synkältä. Tero Pitkämäki on pakaravammansa jäljiltä tukkoisessa kunnossa, eikä hänestä ole tänään voittotaisteluun. Todennäköisin voittaja löytyy kolmikosta Andreas Thorkildsen, Matthias De Zordo, Vadims Vasilevskis. Yllätysten hakija voivat kokeilla Viteslav Veselyn menestystä, joka on mahdollinen, mikäli kisasta muodostuu heikkotasoinen.

Voittaja: Andreas Thorkildsen

Voittotulos: 85,58

 

Miesten kuula: Miesten kuularingissä nähdään jälleen tasokas koitos. Jenkit Reese Hoffa, Adam Nelson ja Christian Cantwell sekä Kanadan Dylan Armstrong takaavat human tulostason. Hoffa, Nelson ja Armstrong ovat kaikki jopa 22 metrin kunnossa, joten tänään kuula saa kyytiä. Ennakkosuosikkina kisaan lähtee hiljattain Kanadan ennätyksen 22,21 pukannut Armstrong.

Voittaja: Dylan Armstrong

Voittotulos: 22,05

 

Miesten 100 metriä: Ylivoimaisena ennakkosuosikkina matkaan lähtee Jamaikan Asafa Powell, kun sekä Tyson Gay, että Usain Bolt huilaavat. Hyvällä lähdöllä mahdollisuudet ovat jopa alle 9,90.

Voittaja: Asafa Powell

Voittotulos: 9,92

 

Miesten 400m aidat: Kisasta muodostunee kaksintaistelu David Greenen ja Cornel Fredericksin välillä. Kummankin kunto on tosin hiipunut alkukesän tasosta, mutta rahkeita voittoon riittää. Kysymysmerkkinä matkaan starttaa kokenut Felix Sanchez.

Voittaja: David Greene

Voittotulos: 48,51

 

Naisten 100m aidat: Myös naisten aitamatkasta ennustamme kaksinkamppailua. Yhdysvaltalaiset Danielle Carruthers ja Kellie Wells jakanevat kärkipaikat. Suosikkimme on hieman pirteämmin esiintynyt Wells.

Voittaja: Kellie Wells

Voittotulos: 12,58

 

Naisten 1500 metriä: Suurena ykkössuosikkina matkaan lähtee Maryam Jusuf Jamal. Hän on hallinnut tällä kaudella keskipitkiä matkoja. Yllätyksiäkin voi tulla jos matkavauhti jää heikoksi.

Voittaja: Maryam Jusuf Jamal

Voittotulos: 4:02,31

 

Naisten 200 metriä: Myös naisten kahdelle sadalle löydämme selkeän ennakkosuosikin. Lashauntea Moore juoksi  vain neljä päivää sitten kauden parhaansa 22,58, mikä pitäisi riittää voittoon tässä seurassa.

Voittaja: Lashauntea Moore

Voittoaika: 22,67

 

UV:n pelivihje illan kisoihin: Päivän Trio 3:ssa saa ennakkosuosikkienkin kautta hyvin maksavia kertoimia. Haemme potin nostoa tykittämällä miesten 400 metrin aitoihin maksavia merkkejä.

 

Päivän Trio 3. - peliaika päättyy torstaina 30.6 klo 22:10

1. Naisten 1500 metriä: 11 Jamal, M

2. Miesten 400 metrin aidat: 1 Sanchez, F - 2 Culson, J - 4 Fredericks, C - 5 Greene, D

3. Naisten 200 metriä: 5 Moore, L

4 riviä, panos 1,00e - hinta 4,00 e