Vimpelissä peli alkaa heti aamulypsyn ja kirkollismenojen jälkeen, joten täältä tulee ennakkoa jo heti aamutuimaan! Bonuksena betsi-idea Ykköspesiksestä!

Vimpeli-Sotkamo 13.00

Tänään jatkuu taas taistelu kahden suurimman välillä, kun Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy jatkavat mittelöitään! Vimpelin Saarikentällä ottelut pelataan tunnetusti jo kello 13.00 heti aamulypsyn ja kirkollismenojen jälkeen, joten otamme ennakon tähän otteluun nyt ja palaamme muuhun Superpesis kierrokseen parin tunnin päästä. Vimpeli naarasi vihdoin ja viimein voiton Sotkamosta 11 peräkkäisen tappion jälkeen! Ja se että voitto tuli vielä Hiukassa ja kotiutuslyöntikilpailussa, nostaa voiton arvoa. Voitolla on ensisijaisesti henkisellä puolella valtava merkitys Vedon joukkueelle. Apina on nyt vihdoin saatu selästä ja usko omaan tekemiseen, sekä mestaruuden todelliseen tavoittelemiseen on palautettu!

Tämä ottelupari on äärimmäisen tasainen nyt ja tulevaisuudessa. Siitä kertoo keskinäisten otteluiden tilastolukematkin; voitot 1-1, pisteet 3-3, juoksut 15-13. Vimpeli sai torstain voitosta huomattavasti lisävirtaa ja olisi kotonaan niukka suosikkikin Sotkamoa vastaan, ellei case Hannu Huuskosta olisi sattunut. Vimpelin lukkari pyöräytti nilkkansa torstaiottelun toisella jaksolla ja joutui jättämään pelin. Toipumisajasta ei vielä ole tihkunut tietoja ulospäin mutta selvää on, ettei Huuskonen tänään syötä. Tai ei ainakaan täydessä kunnossa.

Huuskosen tilalle kesken ottelun lautasen äärelle hyppäsi 3-vahti Perttu Hautala. Hautala on ennenkin näyttänyt osaamisensa lautasen äärellä ja paikkasi joukkuetoveriaan loistavasti pitäen Jymyn muun muassa supervuorossa nollissa. Jos Hautala syöttää tänäänkin, hän tulee varmasti selviytymään tehtävästään. Silloin Vedolta on kuitenkin yksi mies pois tiiviistä, toimivasta ulkopelirykmentistä, kun Suomen paras 3-vahti joudutaan heittämään lautasen ääreen.

Odotettavissa on tänäänkin tulikuuma vähäjuoksuinen taistelu kahden jätin välillä! Huuskosen poissaoloa voidaan kutsua katastrofiksi, joka sotkee hieman tämän taisteluparin asetelmia. Pelaajat ovat käyneet luultavasti jyskyttämässä oikein huolella vierasvoittoa operaattori poistettuillä, sillä Jymyn kerroin on laskenut kuin lehmän häntä viime aikoina. Tämä on vastaavasti nostanut Vimpelin kerrointa jo himoittavan korkeaksi. Jos on menossa paikan päälle, jännitysbetsiksi kannattaa napata Vedon voitoista tarjotut 3,95 operaattori poistettu suoravoitto sekä 2,35 operaattori poistettu moneyline. Ottelu on muuten vaikeasti ennakoitavissa. Huuskosen poissaolo heikentää Vetoa, mutta toisaalta torstain voitto sekä sunnuntaisen Saarikentän eufoorinen kotiyleisö voivat saada Vedon unohtamaan koko Huuskosen olemassaolon ja kairaamaan pelin vaikka kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski siirrettäisiin lautasen äärelle.

Jos on menossa paikan päälle, tai vaikkei olisikaan, voi kustannuksia ja jännitysbetsien tappioita korjata mukavasti tuuttaamalla tähän saumaan miesten Ykköspesistä! Sotkamossa Hiukan kentällä pelaa tänään Sotkamon kakkosjoukkue Loimaata vastaan myös kello 13.00 alkaen. Loimaalaiset pelasivat eilen Kuopiossa ja ovat niin sanotulla ”tuplareissulla”. Loimaa sai eilen kairattua täysin vastoin odotuksia pisteen Kuopiosta. Supervuoroon venytyt ratkaisu painaa varmasti tänään jaloissa, varsinkin jos palautusjuomana lauantai-illan huumassa on käytetty muutakin kuin hera-valmisteita. Loimaa kuuluu myös sarjan huonoimpiin kokonaisuuksiin, joten Sotkamon kerroin 1,90 Veikkaukselta maistuu!