Valta on vaihtumassa Madridin suurimman joukkueen peräsimessä usean lähteen mukaan. 

Espanjalaislehdistö tietää kertoa, että tuorein nöyryytys Barcelonalle oli viimeinen niitti Real Madridin johtoportaalle ja Jose Lopetegui on menettämässä työpaikkansa. 

Real Madrid kärsi tuntuvan 5-1 tappion El Clasicossa arkkivihollista vastaan ja tietojen mukaan Lopetegui saa potkut maanantaina. 

Kausi on ollut vaikea madridilaisille. Joukkue majailee tällä hetkellä 14 pisteellä yhdeksäntenä sarjataulukossa. Kymmenestä pelatusta ottelusta voittoja on kasassa neljä, tappioita neljä ja tasapelejä kaksi. 

Lopeteguin korvaajaksi on astumassa usean lähteen mukaan Antonio Conte, joka sai lähtöpassit Chelsean riveistä 13. heinäkuuta. 

Los Blancosin kapteeni Sergio Ramos kommentoi sekosortoa Marcalle sanoja säästelemättä. 

- Tilanne on todella v*tuillaan koko joukkueelle. Se [El Clasico] oli avainottelu ja tulos oli huono. Ei ole aika osoitella sormia ketään kohti, mutta paljon on ajateltavaa. Olen voittanut liigoja tästä asemasta, meidän täytyy pitää päät pystyssä ja avain menestykseen on työ, Ramos kertoi. 

Kapteeni otti kantaa myös vahvoihin puheisiin valmentajan vaihtumisesta. 

- Meidän täytyy kunnioittaa johtoportaan päätöksiä. Kyse on yhdessä pysymisestä, meidän täytyy kääntää sivua. Minulla on aina ollut hyvä suhde valmentajiin, mutta on parasta pysyä sivussa, koska nämä ovat herkkiä tilanteita, Ramos totesi.