Euromillions ja muut eurooppalaiset superlotot ovat nyt myös suomalaisten pelattavina! Perjantain Euromillions potissa on päätähuimaava 129 miljoonaa euroa! Uusi lottopalvelu mahdollistaa uusia suomalaisia miljonäärejä.
Kansainvälinen lottopalvelu www.eurolotto.com tarjoaa turvallisen palvelunsa sujuvalla suomen kielellä ja pelattavana on kuusi eri lottoa, multimiljoonien päävoitoilla. Kannattaa kokeilla nyt sillä ensimmäiset lottorivisi saat pelata riskivapaasti. Jos et voita ensimmäisellä yritykselläsi, Eurolotto hyvittää sinulle panoksesi 100% takaisin!

Osallistu jättipottien tavoitteluun!

Lottojen valikoima: Multimiljoonia voitettavana joka viikko

Superlottojen valikoima on valtava. Suomalaisille hyvin tutun Eurojackpotin lisäksi voit pelata koko euroopan Euromillionsia, MegaMillionsia, Powerballia, Italian Super Enalottoa ja Saksan Lotto 6/49 :ää.

Rahat takaisin takuu ensimmäiselle lotollesi

Jokainen uusi suomalainen pelaaja joka ostaa rivin johonkin näistä lotoista EuroMillions, EuroJackpot, MegaMillions, Powerball, SuperEnalotto tai Lotto 6/49 saa ensimmäiselle EuroLotto.com :in kautta pelaamalleen rivillensä rahat takaisin takuun.

Rahat takaisin takuu eli “Cash Back” tarkoittaa, että voit pelata suosikkilottoasi ja jos et voita, Eurolotto hyvittää sinulle rivihinnan takaisin! Näin saat toisen mahdollisuuden tavoitella jättipotteja.

Asiakastilin avaaminen helppoa

Eurolotto on kansainvälinen lottosivusto, mutta tarjoaa suomalaisten iloksi myös suomenkieliset sivut ja hyvät talletus- ja kotiutusmahdollisuudet suomalaisille pelaajille. Asiakastilin avaaminen on yksinkertaista ja opastamme sinut mielellämme alkuun.


1. Klikkaa www.eurolotto.com sivuille

2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta rekisteröi napukkaa

3. Täytä vaadittavat tiedot

4. Odota muutama minuutti ja klikkaa sähköpostiisi saapunuttu varmistuslinkkiä.

5. Nyt voit tehdä talletuksen ja ostaa haluamasi lottokupongin.

Huomaa, että ennen voittojen nostamista Euroloton sivuilta sinun tulee  varmistaa uusi pelitilisi lähettämällä dokumentteja joista henkilötietosi voidaan varmistaa. Tämä on normaali EU- alueella toimivien peliyhtiöiden käytäntö. Asiakirjojen lähettäminen onnistuu helposti, kun kirjaudut sisään tunnuksillasi ja klikkaat oikeasta yläkulmasta "oma tili"- linkkiä. Tämän jälkeen valitset "dokumentit"- välilehden. Tältä sivulta voit ladata nopeasti ja turvallisesti tarvittavat henkilödokumentit.

Talletus ja kotiutus

Talletus- ja kotiutusmahdollisuudet ovat Eurolotolla hyvin kattavat. Voit käyttää Visa tai Mastercard luottokorttiasi, Visa Electronia tai tehdä talletuksen suoraan pankkitunnuksillasi käyttämällä Trustly- maksupalvelua. Myös nettilompakot kuten Skrill ja Neteller löytyvät vaihtoehdoista. Käytitpä mitä tahansa talletusmuotoa niin tallettamasi varat ovat välittömästi käytössäsi.
EuroLoton talletusvaihtoehdot
Kotiutus eli rahan nostaminen onnistuu käyttämälläsi talletusmenetelmällä tai suoraan pankkitilille.

Ei ainoastaan Lottoa

Vaikka Euroloton päätuotteena onkin lottopelit niin yhtiö tarjoaa lisäksi laadukkaan nettikasinon, nettiarpoja sekä Kenon. Täyden palvelun peliyhtiönä sen uudet asiakkaat pääsevät nauttimaan 100% talletusbonuksesta. Saat kaikkiin 20 € – 100€ talletuksiin 100 % bonuksen. Lue lisätiedot ja kokeile Eurolottoa osoitteessa www.eurolotto.com