FC Lahti selviytyi jalkapallon Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle yhteismaalein 4-3, vaikka hävisi avauskierroksen toisen osaottelun torstaina albanialaiselle Dinamo Tiranalle vieraissa 0-2.

Dinamo siirtyi ottelussa 1-0-johtoon jo vajaan vartin kohdalla, kun Albaye Papa Diop pisti pallon maaliin. Juuri ennen puoliaikaa Diop hääri jälleen lahtelaisten riesana, mutta tällä kertaa keskikenttäpelaajan pusku tärähti tolppaan.

Ottelun 70. minuutilla Diop ei kuitenkaan erehtynyt, kun lahtelaiset olivat unohtaneet hänet yksin rankkarialueelle. Senegalilainen pääsi puskemaan avopaikasta, eikä hän erehtynyt.

Jari Litmanen sai tililleen täydet minuutit FC Lahden paidassa.

FC Lahti kohtaa toisella karsintakierroksella slovenialaisen Gorican. Joukkueet selvittävät välejään 16. ja 23. heinäkuuta.

Helsingin Jalkapalloklubi ja FC Honka aloittavat urakkansa toisella kierroksella. HJK:n vastustaja on liettualainen Vetra, ja Honka kohtaa walesilaisen Bangorin.