Wimbledonin tennisturnaus vuosimallia 2017 on kuin onkin nyt taputeltu, ja kirkkain ja upein pokaali päätyi Roger Federerin taitaviin kätösiin. Tämä uskomaton, sveitsiläinen tennisvirtuoosi pääsikin historiankirjoihin niin Wimbledonin kuin koko Grand Slaminkin suhteen!

Roger Federer jatkaa loistoaan vuosi vuodelta kirkkaammin

35-vuotias Roger Federer ei todellakaan ole saanut mitään vanhenemisen merkkejä, sillä jokainen erä, ottelu ja turnaus kehittävät hänen uskomattomia pelitaitojaan jatkuvasti. Ote pallon ja mailaan ei heikkene, ja tätä saimme todistaa tämänkin vuoden Wimbledonin suhteen. Voittajien nimilista tässä Wimbledonin pyhällä nurmella pelattavassa turnauksessa alkaakin hieman yksipuolistumaan, sillä Federer teki historiaa voittaessaan Wimbledonin kahdeksannen kerran!
Federeron napannut tämän kirkkaimman pokaalin jo vuosina 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012 ja nyt myös vuonna 2017. Viimeisen ottelunsa Federer pelasi tämän vuoden Wimbledonissa Marin Ciliciä vastaan lukemin 6-3 6-1 6-4. Cilic kärsi ongelmista vasemmassa jalassaan, ja purskahtikin kyyneliin toisessa erässä. Ennen seitsemän voittoa Wimbledonissa on kahminut brittipelaaja William Renshaw miesten yksilöpeleissä. Tästä on kuitenkin aikaa, ja tämän vuosikymmenen ehdoton virtuoosi on itse Sveitsin unelma Roger. Roger Federer on vuonna 1981 syntynyt , oikeakätinen pelaaja. Pituutta häneltä löytyy 185 cm ja hänen ammattiuransa alkoi vuonna 1998. Vuosi vuodelta suunta onkin ollut vain ylöspäin, eikä loppua näy. Oleellisena seikkana onkin syytä vielä mainita hänen tulonsa, jotka yltävät amerikan dollareina jopa 107,309,145 dollariin saakka!

Grand Slamvoittoja peräti 19

Mitä Grand Slamiin tulee, näistä Federer on kahminut voittoja huimat 19 kappaletta. Erittäin tärkeänä kilpakumppanina on toisena rankingissä oleva spanjan Rafael Nadal 15 voittonsa kera. Kolmantena sen sijaan on Peter Sampras, ja voittoja hänelle on kertyynt 14 kappaletta. Miten käy tuelvaisuudessa, kurooko Federer pidemmän kaulan muihin pelaajiin nähden tässä rankinglistassa?

Voit lähteä veikkaamaan tenniskohteita Scandibetillä

Monien lajien joukosta Scandibetillä löytyy tietenkin myös tämä maailman tehokkaimmaksikin urheilulajiksi tituleerattu tennis. Kohteita löytyy maittain, sekä tietenkin kansainvälisetkin kohteet. Voitkin lähteä vertailemaan kertoimia ja lyömään vedot sisälle parhaimmalla katsomallasi tavalla Scandibetin vedonlyöntipuolella. Älä myöskään unohda, että tältä sivustolta löytyy myöskin livevedonlyönnin puoli! Vedonlyöntiin on tietenkin luvassa sponsorointia Scandibetiltä, jotta uudet pelaajat pääsevät kunnolla vauhtiin vetojensa kanssa. Tarjolla onkin sadan prosentin talletusbonus aina sataan euroon saakka. Valtise siis ensitalleuksen yhteydessä ”VEDONLYÖNTIBONUS”, niin Scandibet tuplaa talletuksesi betsejä varten!

 

Lähde katsomaan kohteet ja bonukset Scandibetille täältä!