Floridalaisen Miami Herald lehden mukaan Florida Panthers avaa 2009-2010 NHL-kauden Chicago Blackhawksia vastaan Helsingissä. Florida Panthers on hyväksynyt NHL:n kutsun avata kausi Euroopassa. Seura ei suostu kuitenkaan vahvistamaan lehden tietoja pelipaikasta, mutta Floridassa ollaan varmoja, että pelipaikka on Helsinki, eikä Tshekki, jota myös kaavailtiin pelipaikaksi. NHL:n on tarkoitus vahvistaa otteluparit ja paikat helmikuun loppuun mennessä.

"Olemme vastanneet myöntävästi NHL:n kutsuun aloittaa kausi Euroopassa, mutta meillä ei ole muuta tietoa tällä hetkellä", Floridan Michael Yormark sanoo Miami Heraldille. "Olisi se hienoa pelata siellä. Kotimaassa NHL-ottelun pelaaminen olisi aivan uskomatonta", Peltonen kommentoi. "Suomessa tunnetaan kaikki NHL-joukkueet, mutta niiden näkeminen pelaamassa olisi hienoa. Tämä autaa saamaan enemmän faneja ja ties vaikka monet lapset kasvaisivat Panthers-faneiksi", Peltonen lisää. 

Ottelua Helsinkiin puuhaava liikemies Harry Harkimo sanoi, ettei mitään sopimusta ole tehty. "Me olemme aika pitkällä neuvotteluissa. Ei voi sanoa, että täällä pelataan, kun sopimusta ei ole", Harkimo sanoi.

"Me neuvottelemme joka päivä, mutta se on kiinni rahasta", Harkimo jatkoi.