Floyd Mayweather nähtiin viimeksi uudenvuodenaattona kehässä japanilaista potkunyrkkeilijää vastaan näytösottelussa ja sama toistunee kesällä amerikkalaisen mukaan. 

Omien sanojensa mukaan ammattilaisnyrkkeilystä eläkkeelle jäänyt Floyd Mayweather nuorempi jatkaa lajin parissa kuitenkin näytösotteluiden merkeissä. 

Mayweather viihdytti katsojia Tokiossa uudenvuodenaattona Rizin  -promootion tapahtumassa ja leikitteli Tenshin Nasukawan kanssa tiputtamalla nuoren potkunyrkkeilijän kolmesti ennen erän loppua. Rahakas näytös tiesi Mayweatherille useita miljoonia ja "Money" tietää kertoa varmaksi, että aikoo takoa kuumaksi todettua rautaa lisää tulevaisuudessa. 

– He soittivat minulle ja minulle on toinen [näytösottelu] tiedossa Japanissa heinäkuussa, kymmenen miljoonaa dollaria, kolme erää. Uutta luvassa heinäkuussa, samat säännöt, minun säännöt, uhosi Mayweather TMZ:n mukaan. 

Vastustajaksi on kaavailtu amerikkalaisen mukaan toistaseksi nimetöntä japanilaista entistä nyrkkeilijää. 

– Se [vastustaja] on japanilainen entinen nyrkkeilijä kuulemani perusteella, sain puhelun hiljattain. Pelkästään näytösotteluita on luvassa noin neljä tai viisi tänä vuonna. Tienaan noin 80 miljoonaa dollaria tänä vuonna, valotti Mayweather. 

Mayweather (50-0) jäi virallisesti ensimmäisen kerran eläkkeelle vuonna 2015 sen jälkeen, kun voitti Andre Berton kaikin tuomariäänin. 42-vuotias teki hetkittäisen paluun ammatilaiskehiin vuonna 2017 ja otteli Conor McGregoria vastaan kehässä ja voitti kymmenennen erän tyrmäyksellä.