Habib Nurmagomedov päätyi isosti otsikoihin haastaessaan Floyd Mayweatherin ja nyrkkeilylegenda vastasi vapaaottelijalle.

UFC:n kevyen sarjan mestari Habib Nurmagomedov sekoitti soppaa entisestään, kun hän heitti avoimen haasteen moninkertaiselle nyrkkeilyn maailmanmestarille, Floyd Mayweatherille

Alla olevalla videolla Nurmagomedov poseeraa yhdessä Mayweather Promotionsin johtajan, Leonard Ellerben kanssa Venäjällä nyrkkeilytapahtumassa ja toteaa, että "viidakossa voi olla vain yksi kuningas." 

Varmuutta ei ole vielä haastoiko venäläinen Mayweatherin nyrkkeilyotteluun vai vapaaottelutaistoon. Toki on myös enemmän kuin mahdollista, että Nurmagomedov ei ole edes tosissaan puheidensa kanssa. 

Mayweather ei kuitenkaan aikaillut vastauksessa ja tuttuun tyyliin otti tilanteen haltuun sosiaalisessa mediassa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@floydmayweather But no Vegas, they won’t pay my money.

Henkilön Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) jakama julkaisu

 

 

Kyseessä ei tietenkään ole ensimmäinen kerta, kun UFC-ottelija kenties aikoo nyrkkihippasille "Money" Mayweatherin kanssa. 

Conor McGregor ryhtyi vuonna 2015 samankaltaisiin huuteluihin. Kaksikko vaihteli sosiaalisessa mediassa lukuisia herjauksia ja julkaisivat useita otteluun viittavia kuvia, kunnes lopulta huhut sopimuksesta yltyivät. Vahvoista puheista huolimatta moni ei siltikään suostunut uskomaan ottelun tapahtuvan, mutta esiripun takana todellisuus lupaili rahakkainta taistoa koskaan vapaaottelijan ja nyrkkeilijän välille.

Lopulta sopimus julkistettiin ja ottelu sai virallisen sinettinsä. Mahdottomana pidettyä kohtaamista McGregorin ja Mayweatherin välillä päästiin lopulta todistamaan vuoden 2017 elokuussa. Mayweather voitti kamppailun vaivoitta kymmenen erän jälkeen teknisellä tyrmäyksellä, eikä ole otellut sen jälkeen. Eläkkeeltä palannut nyrkkeilijä on vahvojen huhujen mukaan astumassa uudestaan kehään Manny Pacquiaota vastaan tämän vuoden lopussa. 

Jonkin sortin kamppailu Nurmagomedovin ja amerikkalaisen välillä on tässä kohti vielä äärimmäisen epätodennäköistä, mutta McGregor ainakin todisti kaiken olevan mahdollista, mikäli hinnasta sovitaan.