Philadelphia Flyersin Jakub Voracek oli vireessä vieraissa viime yönä.

Jakub Voracek ei säästellyt paukkujaan Philadelphia Flyersin vierasottelussa Ottawa Senatorsia vastaan ja takoi 7-4 voitossa jäätävän kovat tehot 2+3=5.

Viiden pisteen ilta sai alkunsa jo avauserässä, kun Voracek laukoi kauden ensimmäisen osumansa ja sopivasti tasoitti ottelun lukemiksi 1-1.

Toisessa erässä Voracek oli läsnä Sean Couturierin 2-2 maalissa toisella syöttöpisteellä. Muutaman minuutin kuluttua laituri ampui illan toisen osumansa ja vei vieraat 3-2 johtoon.

Viimeisessä erässä tsekkiläinen koppasi itselleen vielä kaksi syöttöpistettä Claude Girouxn ja Scott Laughtonin maaleista.

Makoisa voitto vieraissa oli Flyersille tarpeen, sillä San Jose Sharks näytti aikaisemmin viikolla tiistaina tylysti kaapin paikan Philadelphiassa lukemin 8-2.

- Joskus on hyvä päästä tien päälle vaikean pelin jälkeen ja pelata seuraava ottelu seuraavana päivänä. Otimme kaiken hyödyn irti tästä. Luonnollisesti alku kotona oli vaikea meille, mutta teimme seitsemän maalia täällä ja mielestäni pelasimme todella hyvää kiekkoa, Voracek kommentoi ottelun jälkeen.

Philadelphia päävalmentaja Dave Hakstoll oli luonnollisesti myös mielissään voitosta tiistaisen murskatappion jälkeen.

- Tämäniltainen ei tuottanut yhtään negatiivisia asioita. Tämä oli hitonmoinen voitto perättäisinä ottelupäivinä varsinkin sen jälkeen, kun takana on surkea ilta meidän omassa hallissa, päävalmentaja summasi.

Flyersin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä, mutta jäähypenkki sen sijaan tuli tutuksi.

Senatorsin Alex Formento keräsi Lehterän vihat niskaansa, kun Flyersin ruotsalaistulokas Oskar Lindblom joutui kanadalaisen jyräämäksi päin laitoja. Lehterä kosti laitataklauksen omalla iskulla ja espoolainen sai ylilyönnistään neljän minuutin rangaistuksen. Kokonaisuudessaan Lehterä keräsi ottelusta kahdeksan jäähyminuuttia.

Lehterä kosti tapahtuneen tuntuvalla poikittaiselle mailalla Formentoa selkään.

Päävalmentaja Hakstoll ei ollut tyytyväinen tuomareiden päätökseen ja ilmaisi mielipiteensä voimakkain sanoin vaihtopenkillä.