Nyt kannattaa klikata itsensä operaattori poistettuille, koska tämä laadukas vedonlyöntisivusto tarjoaa jokaiselle jääkiekon ystävälle 10 euron ilmaisvedon vapaavalintaiseen kiekkomatsiin. Miltä tuntuisi jos saisi lyödä vedon haluamaansa jääkiekko-otteluun, ja täysin ilmaiseksi? Tämän huikean ilmaisvedon lunastaminen on tehty äärettömän helpoksi, koska pelaajan tulee vain lyödä vetoa kerran 10 euron panoksella, että tämä ilmaisveto on ansaittu. Parasta kampanjassa on se, että se kestää jopa kahdeksan viikon ajan, ja jokaisella kampanjaviikolla on mahdollisuus lunastaa itselleen 10 euron ilmaisveto. Tämä tekee siis yhteensä 80 euroa ilmaisia vetoja, kuulostaa hyvältä vai mitä?

Ansaitse ilmaisveto lyömällä vetoa

Jotta pelaaja saa lunastettuaan itselleen tämän ilmaisen vedon, hänen tulee osallistua kampanjaan ja lyödä tämän jälkeen vetoa mistä tahansa Liiga-matsista tai Karjala-turnauksen matsista 3. lokakuuta – 27. marraskuuta. Tämän vedon panos tulee olla vähintään 10 euroa ja minimikerroin tässä kyseisessä vedossa tulee olla vähintään 1.5. Vedon laadintaan on annettu aikalailla vapaat kädet, koska vedon voi tehdä yksittäis – tai yhdistelmävetona, kunhan yksi kupongilla olevista otteluista on Liigasta tai Karjala – turnauksesta minimikertoimella 1.5.

Kampanjaviikot ovat maanantaista sunnuntaihin, ja jokainen vedonlyöjä voi lunastaa itselleen yhden ilmaisvedon viikossa. Kun ilmaisvetoon oikeuttava veto on laadittu ja lyöty, tämä ilmaisveto on heti käytettävissä uudella kupongilla ruksitettavana. Ja mikä parasta, tämän ilmaisvedon saa käyttää mihin tahansa jääkiekkokohteeseen. Mikäli ilmaisveto osuu, voitot tulee kierrättää vain kolme kertaa ennen kotiuttamista.

Ilmaisvetoja 50 euron edestä uusille pelaajille

Mikäli et ole vielä kokeillut operaattori poistettuin laajaa pelitarjontaa, nyt se kannattaa viimeistään tehdä. operaattori poistettu toivottaa jokaisen uuden pelaajan lämpimästi tervetulleeksi uskomattomalla tervetulokampanjalla, jossa pelaajan on mahdollista lunastaa itselleen ilmaisvetoja 50 euron edestä.

Kampanja on jaettu kolmeen eri osaan, ja jokaiseen kohtaan liittyy erisummaiset ilmaisvedot:

  • Ansaitakseen 10 euron ilmaisvedon ensimmäisessä osassa pelaajan tulee rekisteröityä, tallettaa vähintään 20 euroa ja lyödä 5 euron veto.
  • 20 euron mobiilivedon pelaaja saa itselleen lyömällä 45 euroa lisää vetoja.
  • Luvassa on vielä yksi 20 euron arvoinen ilmaisveto, ja sen pelaaja saa lyömällä 50 eurolla vetoa.

Näillä ilmaisvedoilla ei vedonlyönti varmasti käy tylsäksi, ja niiden avulla pelaajan on mahdollista tehdä ensimmäiset pelikokemuksensa entistä hauskemmaksi ja jännittävämmäksi. Klikkaa siis itsesi operaattori poistettu – pelisivustolle ja nauti laajasta kerroinvalikoimasta sekä upeista vedonlyönnin bonuksista!