Harri Olli hyppäsi uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton mäkihypyn maailmancupissa lauantaina Saksan Oberstdorfin HS213-lentomäessä.

Uudeksi mäkiennätykseksi 225,5 metriä ponkaissut Olli johti kilpailua jo ensimmäisen kierroksen jälkeen, eikä suomalaisen kantti pettänyt toisellakaan kierroksella.

Toisella hypyllään 216 metriä leiskauttanut Olli otti voiton lopulta 7,2 pisteen turvin ennen Norjan Anders Jacobsenia. Norjalainen Johan Remen Evensen nousi kisassa kolmanneksi ponkaistuaan 223,5-metrisen toisella kierroksella.

Matti Hautamäki täydensi suomalaispäivän viidennellä sijallaan hypättyään 206,5 ja 204 metriä. Kalle Keituri sijoittui kymmenenneksi 197 ja 187,5 metrin hypyillä. Juha-Matti Ruuskanen oli kisan 28:s kahdella 165,5 metrin hypyllä.

Mäkihyppy, Oberstdorf, HS213, lopputulokset:1. Harri Olli FIN 435,8 pistettä2. Anders Jacobsen NOR -7,23. J.R. Evensen NOR -9,34. Simon Ammann SUI -17,65. Matti Hautamäki FIN -32,76. Dimitri Vassiljev RUS -39,07. Anders Bardal NOR -41,28. Gregor Schlierenzauer AUT -43,59. Andreas Küttel SUI -64,410. Kalle Keituri FIN -67,4