Suomessa pelattavat NHL Global Series-ottelut tulee näkymään ilmaiseksi televisiosta. 

Suomalaisille NHL-kannattajille ja jääkiekon ystäville on luvassa loistavia uutisia liittyen tuleviin NHL Global Series Finland-otteluihin. Winnipeg Jets ja Florida Panthers saapuvat Suomeen lokakuun lopussa ja kamppailevat sarjapisteistä kahden ottelun voimin loppuunmyydyn Hartwall Areenan edessä Helsingissä. 

Liput tulivat, sekä menivät nopeasti. Kaikkien liputtomien onneksi ottelut voi katsoa ilmaiseksi kotioloista. Viasatin, Viaplayn ja Viafreen takana seisova Nordic Entertainment Group Finland Oy on solminut Discovery Networks Finlandin kanssa sopimuksen, joka takaa viisi ilmaista huippuottelua ilmaiskanavalla Suomessa. 

Ottelut tulevat näkymään ilmaiseksi TV5:lla, mutta ne näkyvät myös Viasatin kanavilla, Viaplay-suoratoistopalvelussa, Eurosport Playerissa ja Discoveryn D-Playssa. 

Luonnollisesti ensimmäinen viidestä näytettävästä ottelusta on Alexander Barkovin ja Patrik Laineen kohtaaminen Hartwallilla torstaina 1. marraskuuta. Floridan ja Winnipegin toinen mittelö käydään perjantaina 2. marraskuuta. Molempien otteluiden lähetykset alkavat kello 19:30. 

- Kiinnostus NHL:ää kohtaan on tänä syksynä ollut ennennäkemätöntä. Tästä kertoo myös se vauhti, jolla liput Helsingin Global Series -otteluihin myytiin loppuun. Olemmekin erittäin tyytyväisiä siihen, että yhteistyö Discoveryn kanssa mahdollistaa otteluiden näyttämisen Viasatin ja Viaplayn lisäksi myös ilmaiseksi TV5:lla, kertoo NENT Group Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback

Helsinki Global Series-otteluiden lisäksi sopimus kattaa myös yhden suomalaisväritteisen NHL-ottelun näyttämisen parhaaseen katseluaikaan ilmaiskanavalla. 

NHL:n ohella TV5 tulee näyttämään myös kaksi Jokereiden KHL-ottelua. Lähteiden mukaan kyseessä on kaksi vierasottelua arki-iltana.