HJK seilaa Veikkausliigassa kahdeksan voiton putkessa ja on samalla pistämässä ennätyksiä uuteen uskoon.

Kahdeksan perättäistä voittoa ei ole vielä aivan Veikkausliigan ennätyksen tuntumassakaan, sillä HJK napsi kaudella 2002 peräti 12 perättäistä voittoa. Hiukan matkaa on myös perättäisten kotivoittojen ennätykseen, joka sekin on HJK:n itsensä nimissä (10, kaudella 1992). HJK on voittanut kaikki kauden 2011 kuusi kotiotteluaan ja putkeen mahtuu vielä viime kauden viimeinen kotiottelu eli kotivoittoja Klubilla on nyt seitsemän peräkkäin.

Yhden ennätyksen HJK on jo ehtinyt rikkoa. Kesäkuussa Klubi teki ensimmäisenä joukkueena Veikkausliigan historiassa vähintään viisi maalia kolmessa perättäisessä ottelussa. Samalla HJK sivusi ennätystä perättäisten vähintään neljän tehdyn maalin ottelun määrässä.

HJK on myös hyvällä matkalla Veikkausliigan kaikkien aikojen maaliennätyksiin. 14 ottelussa HJK on iskenyt 39 maalia ja päätyisi tasaisella tahdilla peräti 92 osumaan, kun ennätys on 67 maalia ja FC Jazzin nimissä kaudelta 1993. Myös sarjakakkonen ja HJK:n vieraaksi perjantaina saapuva FC Inter ylittää nykytahdilla reilusti aiemman ennätyksen. Tasainen maalitahti veisi Interin 86 osumaan.

Samoin koti- ja vierasmaalien määrässä ennätykset ovat vaarassa. Kotimaaleja eniten tähän asti on tehnyt RoPS kaudella 1991 (46) ja vierasmaaleja Kuusysi niin ikään kaudella 1991 (36). HJK on kotona takonut tällä kaudella osumia miltei neljän maalin keskiarvolla ja on reilusti yli 60 kotimaalin tahdissa. Myös Inter ylittää nykyvauhdilla 50 tehdyn kotimaalin rajan. Vierasmaaliennätykseen kumpikaan ei sen sijaan nykytahdilla yllä, joskaan kovin kaukanakaan Kuusysin ennätystahti ei ole.

Ennätysten syntymistä varmasti edesauttaa se, että tällä kaudella Veikkausliigaa pelataan 33 ottelua joukkuetta kohden. Esimerkiksi vuonna 1993 FC Jazz tahkosi 29 peliä.