HJK: n vieraspeli FC Krasnodaria vastaan Eurooppa Liigan pudotuspeleissä ei näy valitettavasti TV: stä, mutta on nähtävillä kaikkien jalkapallofanien iloksi netissä. Ilmaiseksi tietysti!

Peliyhtiö operaattori poistettu.com on hankkinut HJK :n ja FC Krasnodarin välisen Eurooppa Liigan ensimmäisen osaottelun tv- oikeudet. Ottelu alkaa suorana torstaina 20.8 klo 20:00 ja suomenkielisen selostuksen hoitaa Juhavaltteri Salminen.

"Viime kaudella HJK selvisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen voittamalla Rapid Wienin vastaavassa vaiheessa. Uskon, että sama temppu on mahdollinen myös tänä vuonna. Striimioikeudet olivat saatavilla, ja haluamme ehdottomasti näyttää matsin suomalaisille futisfaneille" operaattori poistettuin Suomen maajohtaja Antti Tikka kertoo operaattori poistettuin nettisivuilla.

Katsominen on ilmaista, mutta live streamin näkymiseen vaaditaan pelitilille rahaa vähintään 1 sentti tai yksi lyöty veto 24 tunnin sisällä pelin alkamisajasta.

Uusille asiakkaille operaattori poistettuin ilmaisen suoratoiston katsominen vaatii helpon ja nopean rekisteröitymisen palkittuun pelipalveluun.

Seuraa ohjeita:

- Rekisteröidy operaattori poistettuin asiakkaaksi osoitteessa www.operaattori poistettu.com- Tee vähintään minimitalletus- Suunnista operaattori poistettuin live-otteluihin ja klikkaa FC Krasnodar - HJK - Nauti ottelusta

Muista betsata: Voita aitiopaketti kotiotteluun

HJK: n ja Krasnodarin välinen eurokaravaani suuntaa 27.8 Sonera stadiumilla ja tuolloin ratkaistaan lopullisesti kumpi näistä joukkueista pelaa Eurooppa Liigan lohkovaiheessa kaudella 2015-2016. Haluaisitko paikan päälle katsomaan jännitysnäytelmää ja nauttimaan kaverisi kanssa suomen parhaasta futistunnelmasta, aitiopaikoilta tietysti?

Kannattaa osallistua ensimmäisen osaottelun yhteydessä operaattori poistettuin järjestämään kilpailuun jossa on jaossa kaksi kappaletta kahden hengen aitiopaketteja Sonera Stadiumille.

Lyö vetoa vähintään 10€ : lla ensimmäiseen, 20.8 venäjällä pelattavaan osaotteluun ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Erillistä rekisteröitymistä kampanjaan ei tarvita. Arvonta suoritetaan perjantaina 21.8 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.