Kati Lindsbergin tallista debytoinut Hoboken oli pitkältä tauolta vakuuttava Toto65-pelin toisessa kohteessa. Mika Forssin ajokki sai maukkaan juoksun toisessa parissa ulkona ja ruuna meni loppusuoralla menojaan. Forssin mukaan vauhtikestävyys on Hobokenin paras ase. Hevonen ei ollut lämmityksessä vielä erityisemmin vakuuttanut, mutta itse starttiin Ruotsissa syntynyt ruuna terävöityi huomattavasti.

 

Avauskohteen vei nimiinsä nappijuoksun johtavan takana saanut Snellman Pepper. Viime startissa keulasta antautunut ruuna oli selkäjuoksulla kuin eri hevonen. Harri Koivunen ohjasti voittajaa. Moonlight Cloud oli keulasta toinen. Suosikki Money Talks ylsi takajoukoista viimeiselle rahasijalle. Hevonen ei ollut ohjastaja Tapani Jauholan mukaan terävimmillään, mikä saattoi johtua hevosen huoltotauosta.

 

Kolmannessa kohteessa Mika Forss ohjasti illan toisen T65-voiton ajokkinaan El Acid. Forss pääsi oriilla ensimmäisellä takasuoralla kärkipaikalle ja voitti ohjastajan mukaan parastaan yrittämättä. Bluewhite Wind kiri hyvin kakkoseksi ja Goldshoe Rolei oli yllättäjänä kolmas. Kierroksen pelatuin hevonen Nike Di Girifalco oli neljännessä kohteessa vakuuttava voittaja johtopaikalta. Harri Koivunen sai ajokillaan suosiolla keulapaikan ensimmäisessä kaarteessa, jonka jälkeen kaikki oli helppoaö. Baby Baker oli suosikin takaa toinen ja yritti haastaa lopussa, mutta pääsi vain puoliksi rinnalle.

 

80 metrin takamatkalta startanneet Nauriskydön Veto ja Vieskerin Valo kipusivat lopussa kamppaileen voitosta. Nauriskydön Veto osoittautui vahvimmaksi ja ohjastaja Jukka Kauppisen mukaan voitto oli helppo. Ruunalla olisi ollut käytettävissä vielä yksi pykälä, mutta Kauppinen ei halunnut ottaa turhia riskejä laukan pelossa. Dumbledor teki todella sitkeä juoksun ollen maalissa kolmas. Ruuna laukkasi kierros juostuna, jonka jälkeen se matkasi toisella ilman vetoaapua ja taisteli myös voitosta. Madrid tuli loppua vauhdilla ja sille jäi voimia käyttämättä. Timo Tuomisen ajokki pitää huomioida jatkossa peleissä.

 

Jester Bowl piti selvänä suosikki 65:n päätöskohteessa. Jani Ruotsalaisen ajokki sai hienon juoksun toisella radalla ja takasuoralla alkanut kiri kantoi helppoon voittoon ohi keulassa juosseen Victory Lanen. Ruotsalainen kertoi voittajahaastattelussa, että ruunalla oli ennen kiriin lähtöä niin paljon painetta, että se oli pakko kääntää reissuun. Jester Bowl jatkaa kilpailujaan ensi lauantaina Lappeenrannan Toto75-raveissa.

 

Harri Koivunen ohjasti Vermon illassa peräti kolme ykkössijaa. Koivusen kolmas täysosuma tuli lähdössä yhdeksän ajokkinaan Make Me Money. Viimeisessä lähdössä Jouni Törmäsen valmentama ja ohjastama Simelius jatkoi siitä mihin sunnuntaina Porissa jäi, aikaisessa vaiheessa johtopaikalle ja ylivoimaiseen voittoon.

 

Toto65-arvo oli 37,70 euroa.