HPK on tehnyt sopimukset viiden pelaajan kanssa. Uusia HPK-pelaajia ovat Joni Haverinen, Mathias Porseland, Juuso Puustinen, Antti Roppo ja Kaspars Saulietis.

22-vuotiaat Haverinen ja Puustinen ovat tuttuja viime kaudelta SM-Liigasta. Isokokoinen (189 cm, 90 kg) Haverinen pelasi viime kaudella HIFK:n paidassa. Nuoresta iästään huolimatta Haverinen on pelannut jo 126 ottelua SM-Liigassa. 187-senttinen ja 85-kiloinen, rightin puolelta ampuva Puustinen pelasi viime kaudella Bluesissa ja kausilla 2006-2008 WHL Kamloops Blazersissa (107 ottelussa 26+33=59).

Kolmas sopimuksen tehnyt suomalainen on myös rightin puolelta pelaava Antti Roppo. 180-senttinen hyökkääjä palaa Suomeen Indianapolisista, Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen. 21-vuotias Ilves-kasvatti tykitti kovat tehot 27+18=45 rapakon takana viime kaudella USHL-liigassa 59 ottelussa Indiana Ice joukkueessa.

Kaikilla kolmella suomalaisella on tulevaisuus edessään ja he tulevat viemään uraansa eteenpäin Hämeenlinnassa, kuten moni muukin nykyinen maailmalla ja Suomessa pelaava tähti. Puustisen ja Ropon sopimukset kattavat seuraavat kaksi kautta ja Haverisen yhden.

Hämeenlinnassa nähdään kaudella 2010-2011 myös ulkomaalaista kiekkotaituruutta. 22-vuotias Kaspars Saulietis (190 cm, 86 kg) on rightin puolelta pelaava laitahyökkääjä, josta HPK on kuullut monelta taholta pelkkää hyvää. Kovaa pelaava, mutta myös taiturin kädet omaava Saulietis kuuluu Latvian maajoukkueeseen keväällä 2010. Yksivuotiseen sopimukseen kuuluu try-out -pykälä, joka kestää elokuun loppuun.

Toinen ulkomaalaisvahvistus on 23-vuotias Mathias Porseland, jonka sopimus on laatuaan 1+1. Ruotsissa koko elämänsä kiekkoillut Porseland pelasi viimeiset kaksi vuotta Elitserienissä, Röglen joukkueessa. Porseland on ehdottomasti tulevaisuuden kovan luokan pelimies. Porseland on kookas (188 cm, 87 kg), mutta erittäin hyvin liikkuva oikealta pelaava puolustaja. Hän on asettanut omat tavoitteensa urallaan korkealle ja tulee hakemaan uusia kokemuksia Hämeenlinnasta ja SM-liigasta. Porselandin perässä on kevään mittaan ollut moni skandinaavinen seura, mutta ruotsalainen valitsi HPK:n.