Miesten nelinpelejä pelataan hyvin monta huomisella Wimbledonin kentällä, ja viimeistään nyt on erittäin mielenkiintoista lähteä seuraamaan, mitä täällä viheriöllä tapahtuu. Nyt olisi tarjolla laadukas vihje keskiviikkoiseen tennisturnaukseen. Huomisessa nelinpelissä kohtaavat Marcos Baghdatis, Malek Jaziri sekä heidän vastustajansa Steve Darcis & Benoit Paire. Mitä näiden pelaajien tasosta voidaan kertoa, ja miten kova vastus niistä onkaan toisilleen? Millaisessa hapessa nämä neljä pelaajaa ovat tällä hetkellä, onko kisakunto kohdillaan?

Yksi on hieman ylitse muiden

Kolme näistä pelaajista ovat monella tavalla hyvinkin saman tasoisia, mikä tekee ottelusta tietenkin erityisen jännittävän. Näistä neljästä pelaajasta yksi on kuitenkin ylitse muiden, sillä voidaan sanoa, että 32-vuotias kyproslainen pelaaja Margos Baghatis on melkoisen kova pala. Baghatiksen ammattilaisura on alkanut jo vuonna 2003, ja hänen valmentajanaan toimii Juan Spina.

Kuitenkin, jotain kummaa Marcos Baghatisin toiminnassa on ollut viime aikoina, ja onkin syytä epäillä, onko hänen kisakuntonsa täysin kohdallaan tällä hetkellä. Hän nimittäin luovutti semifinaalissaan Antalyassa 30. kesäkuuta. Tämä ei tietenkään ole hänen pelinsä kannaltaan positiivista, josko fyysinen kunto ei tällä hetkellä olekaan hänellä parhain mahdollinen.

Pelaajat ovat kuitenkin yllättävän tasaväkisiä

Kuten todettu, kolme muuta pelaaja ovat melko saman tasoisia keskenään. Tunisialainen Malek Jaziri on 33-vuotias oikeakätinen pelaaja. Jazirin sekä Baghdatisin vastustaja Steve Darcis sen sijaan on 1984 syntynyt belgialainen pelaaja, jolla on kaksi ATP -titteliä hallussaan. Hänen parinsa Benoit Paire on 28-vuotias ranskalaispelaaja, joka on sijoittunut Grand Slamissä neljänneksi vuonna 2015.

Seuraa peliä ja lyö betsit sisään operaattori poistettuilla

Kovatasoisia pelaajia on siis kentällä, ja tämän pelin näetkin keskiviikkona, 5. heinäkuuta kello 13.30. operaattori poistettu tarjoaa tällä hetkellä mainioita kertoimia tähän nelinpeliin, joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä laittamassa betsit sisälle tämän ottelun osalta. Kertoimet näyttävät tällä hetkellä operaattori poistettuilla 1.76 ja Darcisille ja Pairelle 2.00. operaattori poistettu tarjoaa myöskin hyvät tervetulobonukset ja edut uusille vedonlyöjille, sekä ajoittaisia kampanjoita niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille!

Pääset suoraan operaattori poistettuille tästä!