Mr. Green -peliyhtiö on kunnostautunut kampanjoiden osalta ennemminkin casinonsa puolella, mutta viime aikoina myös vedonlyönti-asiakkaat ovat päässeet paremmin ja paremmin kiinni tarjous-tärppeihin. Etenkin erikoiskertoimet ovat olleet Vihreän Miehen omaa alaa viime aikoina, ja nyt tällainen huima kerroinboostaus on tarjolla kotoisen Liigan pariin!

HIFK:n voitolle Tapparasta tarjotaankin nyt siis Mr. Greenillä peräti 30.00 -kerrointa - ilman kierrätysehtoja!

Nopea kerroin-vertailu paljastaa, että "normaaleissa" kertoimissa HIFK:n voittoa pystyy pelaamaan tässä ottelussa parhaimmillaan 3.35 -kertoimella, joten tässä tapauksessa Mr. Greenin tarjoama boostaus on siis sangen merkittävää luokkaa. 

30.00 -erikoiskertoimen pääsee hyödyntämään Mr. Greenillä oman pelitilin avaamalla, ja asettamalla HIFK:n voitolle Tapparasta (2-merkki) ennakkovedon 1 euron panoksella ennen ottelun alkua. Näin ollen vetolapulle aktivoituukin sitten kyseinen 30.00 erikoiskerroin, ja kuten tarjouksessa sanotaan, on tällä vedolla saavutetut voitot siis kierrätysvapaata käteistä!

Mutta koska tämä etu on tarjolla eksklusiivisesti vain Urheiluveikkaus.com -sivuston lukijoille, on tarjous lunastettavissa vain tämän artikkelin sisältämien Mr. Green -linkkien kautta. Kyseistä tarjousta ei siis löydy Mr. Greenin omasta kampanja-osioista laisinkaan! Parhaiten tarjouksen voikin lunastaa klikkaamalla alta löytyvää painiketta, joka vie sinut suoraan tarjouksen lunastusohjeisiin!

Löydät tarkat ohjeet erikoiskertoimen lunastamiseen myös kyseisen nappulan alapuolelta, tästä artikkelista.

LUNASTA ERIKOISKERTOIMESI TÄSTÄ

Näin saat erikoiskertoimen haltuusi:

 1. Mene Mr. Greenin sivustolle tämän linkin kautta.
  - Koska kyseessä on erikoistarjous vain Urheiluveikkaus.comin lukijoille, pääset siis hyödyntämään tarjouksen vain tästä artikkelista löytyvien Mr. Green -linkkien kautta!

 2. Avaa itsellesi oma pelitili Mr. Greenille, ja tee tilillesi ensimmäinen talletuksesi.

 3. Lyö vetoa oikealla rahalla Tappara - HIFK -ottelusta HIFK:n voiton puolesta ennen pelin alkua.
  - Eli veto HIFK:n voitolle on asetettava ennakkovetona ennen 12.3. klo 18:30 -ajankohtaa.
  - Maksimipanos erikoiskertoimen hyödyntämiseen on 1 euro.

 4. Saat täten HIFK:n voitolle spesiaalin 30.00 -erikoiskertoimen normaalin kertoimen sijaan.
  - Mikäli HIFK voittaa (ja vetosi täten myös vetosi voittaa), saat euron panoksen vedollasi 30 euroa voittoja ilman kierrätysehtoja!

LUNASTA 30.00 KERROIN NYT TÄSTÄ!

Normaalit kertoimet otteluun Tappara-HIFK:

Tappara - HIFK

Tappara on majoittunut Liigan sarjataulukossa kakkospaikalle, ja kärjessä paahtava Kärpät on sitä jo karussa 28 pisteen verran. Ykköseksi tamperelaisilla ei siis ole enää runkosarjan viimeisillä kierroksilla asiaa, mutta takana hengittävät Pelicans ja TPS voivat vielä teoriassa joukkueen ohittaa.

HIFK:n tilanne on ennen viimeisiä ottelukierroksia puolestaan se, että se on tällä hetkellä kiinni Liigan viimeisessä suorassa playoff-paikassa - eli kuudennessa sijassa. Sillä on mahdollista kivuta vielä ainakin yksi sija ylöspäin, sillä sarjavitonen HPK on sitä vain pinnan edellä ja vieläpä yhden ottelun enemmän pelanneena. Myös nelonen TPS on HIFK:n iskuetäisyydellä edelleen, mutta myös kutospaikan Lukko on vain kahden pinnan päässä.

Näin ollen molemmat tarvitset siis ottelusta pisteitä sarjasijoituksensa lopulliseen naulaamiseen. Etenkin HIFK:lla pelissä on isompi panos, sillä "sääliplayoffeja" joukkue tuskin haluaa lähteä ennen kevään starttia tahkoamaan.

Liiga-kierros 12.3. - muut ottelut & kertoimet

KooKoo - JYP

1X2 kertoimet, KooKoo - JYP, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

KooKoo

Tasapeli

JYP

Kärpät - Pelicans

1X2 kertoimet, Kärpät - Pelicans, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

Kärpät

Tasapeli

Pelicans

Lukko - Jukurit

1X2 kertoimet, Lukko - Jukurit, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

Lukko

Tasapeli

Jukurit

SaiPa - KalPa

1X2 kertoimet, SaiPa - KalPa, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

SaiPa

Tasapeli

KalPa

Sport - TPS

1X2 kertoimet, Sport - TPS, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

Sport

Tasapeli

TPS

Ässät - Ilves

1X2 kertoimet, Porin Ässät - Ilves, Ti 12 maalis 2019 at 18:30

Porin Ässät

Tasapeli

Ilves