[caption id="attachment_5233" align="alignnone" width="2100"]Camri / Esa Holopainen[/caption]

Vermossa saadaan nauttia raviurheilun parhaista puolista tällä viikolla tuplasti. Lauantaina jysähtää, kun vuorossa on Toto75-kamppailut, huipennuksena Helsinki-ajo. Sitä ennen ravataan kuitenkin keskiviikon Toto65-kierros, johon raviasiantuntijamme UV-Jere on rakentanut mielenkiintoisen rivin, jossa suursuosikit varmistetaan ja isoa rahaa tavoitellaan ideavarman turvin.

Kierroksen varmavalinta osuu kolmannessa kohteessa juoksevan 10 Camrin varaan. Jeren mukaan 6-vuotias ori on viime viikon hurjan esityksen jälkeen aliarvostettu.

- Joensuussa rankan esityksen tehnyt 10 Camri (14 %) on jäänyt liikaa suosikkikaksikon varjoon ja on valintamme rivien ideavarmaksi. Viimeksi Camri vähät välitti 1300 metrin kiristä ilman vetoapua vaan se jyräsi vastustamattomasti ykköseksi ja oli parempi kuin aikoihin. Keskiviikkona ori pääsee matkaan mukavalta lähtöpaikalta.

Yksi kierroksen herkkupaloista on Toto65-päätöskohde, joka huipentuu kahden ikäluokan tähdistöön kuuluvan Jester Bowlin ja Sunrise Loverin kamppailuun. Lusikkansa soppaan laittavat varmasti myös Rainbow Zet ja Mix Lex Pepper. Jerellä on tarjolla suosikkikaksikolle maistuva varmistusmerkki, joka osuessaan karsisi rivejä rankalla kädellä.

- 7 Jester Bowl (64 %) kiri viimeksi hienosti voittoon, mutta haastavalta paikalta se on nyt liian suuri suosikki. Tauolta palaava 6 Sunrise Lover on puolestaan arvoitus.

- Lähdön maukkain haku on taulunsa surkeaan kuntoon saanut 1 Rainbow Zet (2 %). Ori palasi kaksi viikkoa sitten tauolta ja tuli säästöreissun päätteeksi hienon näköisenä pussissa maaliin. Keuloja se tuskin pystyy pitämään, mutta saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Luokaltaan se ei kalpene lähdön suosikkikaksikolle ja lähes olemattomaksi jäänyt peliosuus ihmetyttää.

Jeren vihjepaketin Vermon Toto65-kierrokselle näet kokonaisuudessaan tästä.

Vermon keskiviikkoravit alkavat klo 18.30, Toto65-pelin avausstartti on 19.05. Raveja voit seurata ilmaiseksi SuomiTV:ltä klo 19.00 alkaen.