Hiljattain IFK Luleå ja Solletuna FK ovat olleet todella paljon puheenaiheena ja otsikoissa Länsinaapurissamme Ruotsissa, ja nyt molemmat joukkueet viimeinkin kohtaavat ottamaan toisistaan mittaa Luulajassa. Tämä Luleån kotikentällä pelattava ottelu on erittäin tärkeä kotijoukkueelle ja se ratkaisee Luleån kohtalon ennen pian alkavaa kesätaukoa. Kotijoukkueen tulee siis voittaa päästäkseen karsintarajan yläpuolelle. Seuralta on puuttunut viime aikoina selkeästi itseluottamusta, ja he ovat myös kohdanneet paljon vastoinkäymisiä.

Miltä näyttää Luleån pelihistoria

IFK Luleån viimeaikainen historia ei todellakaan mairittele, sillä joukkueella on ollut vain yksi voitto kuuden viimeksi pelatuissa otteluissa, ja jos kelataan aikaa vielä enemmän taaksepäin, voittoja löytyy vain kaksi komentoista joukosta. Tällä pelikaudella joukkue ei siis todellakaan ole ollut missään kovassa iskussa. Nämä molemmat voitot ovat kuitenkin tapahtuneet kotikentällä Vasalundia ja Sanvikeniä vastaan, joten tilastojen mukaan voiton pitäisi olla nytkin mahdollista.

Loukkaantumisia on myös viime aikoina paljon: Keaton Isaksson, Vladimir Lazarev Jesper Medén joutuivat pois pelistä tänä viikonloppuna, kuten aikaisemmin kävi niin Tetteh Komeylle, Linus Sjöbergille. Myöskään James Burginia ei näkynyt viimeksikään peleissä.

Solletunalla myös karvaita hetkiä takana

Solletuna puolestaan lyötiin pisteellä Umeå FC:tä vastaan, vaikka mielestämme Solletunalla olisi ollut lukuisia mahdollisuuksia päättää ottelun lopputulos omaksi edukseen. Voittajajoukkue Umeåhan voitti rangaistuksen kautta ottelun viime hetkillä 1-0.

Solletuna ei myöskään ole viime aikoina ole ollut iskussa ja joukkueellahan on ollut jo kolmen ottelun tappioputki päällään. Kun katsoo joukkueiden pelihistoriaa tilastojen perusteella, tehtyjen maalien määrä ei kyllä päätä huimaa: Kummallakin joukkueiden maalimäärä on ollut alle 2,5 kahdeksassa ottelussa kolmentoista viimeksi pelatun ottelun joukossa, joten suuret mahdollisuudet on, että tämäkin ottelu päätyy muutamaan maaliin, ja ounastelemme myös tasapelinkin mahdollisuuksia aika korkeiksi. Ja kun vielä katsotaan viimeistä komeatoista pelattua ottelua, Luleå on tehnyt vain yhteensä yhdeksän maalia näissä otteluissa, mikä tekee keskiarvon aika pieneksi.

Koska tämä ottelu on tullut vasta hiljattain tietouteen, kävimme eri sivustoja hieman läpi puolestasi. ja Kaikilla vedonvälittäjillä ei ainakaan vielä ole ollut kertoimia saatavilla tähän otteluun, mutta toivottavasti asia korjaantuu pian. Koska uskomme aika vankasti tilastotieteeseen ja pelihistoriaan, olemme hieman kyllä kallistumassa Solletunan puolelle tässä asiassa, mutta vedonlyönnissähän kannattaa myös ajatella altavastaajaajia, koska lopputulostahan ei voi ikinä tietää, ja hyvillä kertoimillahan rahaa voi paukkua kunnolla sisään. Meidän vinkkimme olisi tähän otteluun kuitenkin 2

Voit pelata ottelua hyvillä kertoimilla täällä operaattori poistettuin luona.