Tänä iltana jatkuvat UEFA Europa League -ottelut ja luvassa on jännittäviä hetkiä futiksen parissa! 16 joukkuetta pelaavat jatkopaikoista ja valitsimme vedonlyöntisivustoista tällä kertaa operaattori poistettun, sillä heiltä löytyvät parhaat kertoimet illan otteluihin, mutta myös paljon erilaisia bonuksia urheilun veikkaukseen ja osan niistä voi käyttää tänäänkin!  Tarkista alta Eurooppa liigan aikataulu ja lunasta sen jälkeen operaattori poistettun veikkausbonukset. Ehkäpä illan suosikkisi onkin rahanarvoinen!

 

UEFA Europa League 2016

Kaikki ajat ovat Suomen aikaa.

Eurooppa-liigan aikataulu - maaliskuu 2016

Klo 20.00: Shakhtar Donetsk - Anderlecht

Klo 20.00: Basel - Sevilla

Klo 20.00: Dortmund - Tottenham

Klo 20.00: Fenerbahçe - Braga

Klo 22.05: Villarreal - Leverkusen

Klo 22.05: Athletic - Valencia

Klo 22.05: Liverpool - Man. United

Klo 22.05: Sparta Praha - Lazio

 

Erityisesti Sparta Prahan ja Lazion kohtaaminen tulee olemaan kiinnostavaa nähtävää. Lazio on kiistämättä erinomainen joukkue, mutta Sparta Prahan tiimissä taistelee lahjakkaita futispelaajia. Kun nämä kaksi joukkuetta ottivat yhteen viime kerran vuonna 2003, Lazio itse asiassa hävisi Sparta Prahalle, tosin lieneekö syynä ollut Tšekkiläisen joukkueen kotikenttäetu!

 

operaattori poistettu Veikkausbonukset

operaattori poistettu on tasokas suomenkielinen vedonlyöntisivusto, josta löytyy lukemattomia erilaisia veikkauskohteita sekä monia markkinoita, kuten pitkäveto, tulosveto ja maalien määrä. operaattori poistettulla on mahdollista lyödä myös live vetoja, mutta illan livetulokset pitää etsiä muualta. Toisaalta jos seuraa matseja telkkarista, näkee itse tulokset heti! operaattori poistettun bonustarjousten joukossa taas on mm. ilmaisvetoja ja ylimääräistä pelirahaa tiettyihin lajeihin. Jos rekisteröidyt ensimmäistä kertaa tälle sivustolle, saat liittymislahjana jopa 100 euroa bonusrahaa vedonlyöntiin! Muut operaattori poistettun kampanjat päätyvät myös Urheiluveikkauksen Uutiset-osioon, joten kannattaa pitää silmällä tuoreimpia tarjouksia.

Katsotaan, kuinka illan futismatseissa käy! Ottelut jatkuvat 17.maaliskuuta.