Vakion bonuskierroksella on 200 000€ lisärahaa ja kierros näyttää äärimmäisen maukkaalta! Siksi me hakkaamme astetta isomman järjestelmän tälle viikolle. Jos pelikassasi ei kestä tätä, älä hölmöile rahojasi, vaan kerää mukava kimppa, minkä kesken jakaa riski!

Seinävarma: Chelsea

Chelsea on jo hyvissä ajoin osoittanut olevansa sarjan paras joukkue. Crystal Palace ei ole tällä kaudella päässyt vielä lähellekään omaa tasoaan. Vieraissakin Chelsea on jättisuosikki otteluun ja yksi koko lauantain Valioliiga-kierroksen todennäköisimmistä voittajista. 

 

Ideavarmat: Brentford, Brighton

Wiganin edellisestä voitosta on jo kuusi voittoa aikaa. Brentford sen sijaan esiintyy viikosta toiseen vahvasti. Sarjanousija on ollut alkukauden positiivisimpia yllätyksiä. Vaikka Brentfordin vieraspelaaminen ei ole ollut viime aikoina kuosissa, myös Wiganin kotipelaamisessa on paljon petraamisen varaa. Alipelattu vierasvoitto otetaan lähes hullunrohkeasti varmaksi asti!

Brighton on yksi maukkaimpia ideoita pitkään aikaan. Joukkue lähtee otteluun noin 40% suosikkina, mutta on pelattu vain 29% - kotikentällään! Sami Hyypiän suojateilla on ollut ongelmia napata voittoja ja tämänkin illan ottelussa on suuri tasapelin vaara. Silti, alipelatut kotisuosikit ovat niin harvinaisia näkyjä, että ne lyödään aina varmaksi! 

Vihjerivi:

 

Hinta: 72,00€