Itälohkon joukkue vei 12-11-voiton Lännestä rangaistuslaukauskisan jälkeen jääkiekon NHL:n tähdistöottelussa Montrealissa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Rankkarikisan onnistumisista vastasivat idän Alexei Kovalev ja Alexander Ovechkin. Rankkarikisan ratkaisun nimiinsä saanut Kovalev valittiin myös ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi. Isäntäseura Montreal Canadiensia edustava venäläisveteraani saalisti varsinaisella peliajalla tehot 2+1.

"Et voi pyytää parempaa pakettia kuin tämä. Tulla äänestetyksi fanien taholta tähdistöpeliin, aloituskentälliseen, olla kapteeni ja saada arvokkaimman pelaajan palkinto. Tämä on jotakin, jonka muistaa loppuelämänsä", Kovalev sanoi uutistoimisto AP:lle.

Suomalaisväriä ottelussa edustanut Minnesotan maalivahti Niklas Bäckström vahti Lännen maalia toisen erän. Bäckström venyi 16 torjuntaan ja päästi neljä maalia.

- Ei tuollainen peli ole helppoa maalivahdille, mutta nautin silti pelaamisesta, Bäckström tuumi ottelun jälkeen Bell Centren pukukopin tungoksessa.

Lähde: YLE, MTV3