MM-kisat pelataan tänä vuonna kahden järjestäjämaan välillä, sillä pelit järjestetään Ranskan Pariisissa ja Saksan Kölnissä. Suomen taival lähtee liikkeelle perjantaina 5. toukokuuta, kun Leijonat kohtaavat Valko-Venäjän.

Leijonien taival alkaa B-lohkossa, jossa joukkue pelaa Valko-Venäjän lisäksi Kanadan, Tshekin, Sveitsin, Norjan, Ranskan ja Slovenian kanssa.

Kuka astuu Leijona-paitaan?

Monet kotimaiset huippupelaajat ovat edelleen kiinni NHL:ssä, jossa on seuraavaksi vuorossa pudotuspelit. Spekulaatiot jylläävät voimakkaana, sillä viimeisten vuosien aikana kisoihin on liittynyt todella kovan sarjan nimiä joukkueiden playoff-tappioiden takia. Niin Winnipeg Jetsin riveissä kuin viime vuonna Leijona-paidassa huippusuorituksia esittäneen Patrik Laineen näkeminen Leijonien paidassa on edelleen epävarmaa. Valtteri Filppulan edustaman Philadelphia Flyersin taival päättyi jo runkosarjaan, ja hän onkin antanut vihjeitä kiinnostuksestaan MM-joukkueessa pelaamiseen. Huipputaiturin nimeämistä odotetaankin kovasti.

Monet odottavat Aleksander Barkovin liittyvän Florida Panthersin riveistä ja esiintyvän Leijona-paidassa, mutta hänen näkökansansa tämän vuoden MM-turnaukseen on vielä toistaiseksi epäselvä. Ilmiömäinen lahjakkuus toisi varmasti uskomatonta taituruutta, jota on aiempina vuosina saatu ihailla. Lisäksi Liigan huippunimet tuovat oman mausteensa joukkueen nimeämiseen. Jokerien taival päättyi KHL:ssä jo jonkin aikaa sitten, joten siellä on tarjolla myös kiinnostavia nimiä.

Valinnat ovat vuodesta toiseen herättäneet kiihkeää keskustelua, joten päävalmentaja Lauri Marjamäen ratkaisuja odotetaan kiihkeästi. Joukkue on perinteisesti nimetty toukokuun alussa, joten fanit saavat vielä hetken aikaa odottaa vastauksia näihin avoimiin kysymyksiin. Tässä vaiheessa vastauksia saa vain arvailla.

Tässä vaiheessa voi myös ennustaa sitä, miten Leijonien käy MM-kisoissa. Kirkastuuko viime vuoden hopea kullaksi? Voit lyödä aiheesta vetoa esimerkiksi SuperLennyllä, jossa voi asettaa vetoja muun muassa voittajasta ja TOP 3 -sijoittuvista!

Aloita vedonlyönti mukavan tervetuliaisbonuksen turvin

SuperLennyllä saa lisää pelirahaa mukavalla tervetuliaisbonuksella, joka on 100% aina 50 euroon saakka. Käytännössä siis pelaajan alkupääoma tuplataan! Edun saa käyttöön vähintään 10 euron suuruisella talletuksella.

Kierrätysvaatimus tervetuliaistarjoukselle on suhteellisen pieni, sillä talletus ja bonus täytyy kierrättää vain 3 kertaa pelaamalla vähintään 1,6 tai sitä suuremmalla kertoimella. Se on siis erittäin maltillinen verrattuna moneen muun nettikasinon vaatimuksiin.

Siirry asettamaan vetoja SuperLennylle tästä