Täältä löydät MM-kisojen parhaalle maalintekijälle jaettavan Kultaisen Kengän kertoimet.

Paras maalintekijä -kertoimet: Harry Kane

William Hill @9.00
888sport* @8.00
Betinia @8.00

Harry Kane on vedonlyöntitoimistojen suosikki Kultaisen Kengän voittajaksi. Tottenhamin seuraikoni on merkittävässä vastuussa Englannin maalinteosta ja näyttelee suurta roolia erikoistilanteissa. Kane laukoo Kolmen Leijonan rangaistuspotkut ja mikäli Englanti etenee edellisten arvokisojen tavoin pitkälle myös tämän vuoden MM-kisoissa, on oletettavaa että joukkueen kapteeni löytyy korkealta maalintekijätaulukossa.

Paras maalintekijä -kertoimet: Kylian Mbappe

888sport* @10.00
William Hill @10.00
Betinia @9.60

Puolustava maailmanmestari Ranska lähtee Qatarin World Cup -urakkaan hieman sekavasta tilasta, mutta joukkueesta löytyy edelleen laatua joka lähtöön. Hyökkäyspään supertähdistä pienimmän kertoimen kisojen maalikuninkaaksi saa Kylian Mbappe, jolle MM-kisat ovat mahdollisuus nousta vieläkin suuremmaksi tähdeksi. Jo nyt maailman huippuihin lukeutuva 23-vuotias kärki karkaa nopeudellaan maalintekopaikoille ottelu toisensa jälkeen. Jos Ranskan tie vie kohti kisojen kovimpia otteluita, Mbappe omaa varsin mainiot mahdollisuudet nousta Kultainen Kenkä -kandidaatiksi.

Paras maalintekijä -kertoimet: Karim Benzema

William Hill @15.00
FezBet* @13.00
888sport* @11.00

Ballon D’Or -ennakkosuosikki Karim Benzema on kulkenut pitkän ja myrskyisän tien nykyiseen asemaansa niin seura- kuin maajoukkueissakin. Viime kaudella Benzema puhkesi lopullisesti siihen loistoon, johon miehen potentiaalin on tiedetty parhaimmillaan riittävän. Kauden ratkaisuvaiheissa ranskalainen oli täysin pitelemätön ja johti Real Madridin menestystä kohti niin La Ligan kuin Mestarien liigankin voittoa. Maajoukkueessa Benzema ja Mbappe voivat viedä toisiltaan maaleja, varsinkin kun joukkueen erikoistilanteissa on nähty eri variaatioita. Mikäli Mbappe laukoo rangaistuspotkut, Benzeman osake putoaa hieman mutta miehen vire on ollut 2022 niin huikea, ettei olisi yllätys nähdä Karim Benzeman nimi aivan maalitilaston kärkipäässä.

Paras maalintekijä -kertoimet: Lionel Messi

888sport* @15.00
William Hill @15.00
Betinia @13.00

Vahvaa vaihetta pelaavan Argentiinan joukkueen ykkösnimi on edelleen kovin tuttu. Lionel Messi hakee maailmanmestaruutta kenties viimeistä kertaa ja kun joukkue kuuluu ennakkoon eräisiin kisojen ehdottomista suurista, onko nyt Messin vuoro kuitata maalipörssi? Eräs modernin jalkapallon ikoneista tulee kisoihin taatusti motivoituneena nostamaan Jules Rimet Trophyn ilmaan ja joukkueen ollessa potentiaalinen hyökkäyssuuntaan, Messi ei ole ainoa joka vie huomion. Jokainen jalkapallon ystävä tietää, että Messin saadessa rytmin päälle vastustajan maali on aina vaarassa.

Paras maalintekijä -kertoimet: Neymar jr

William Hill @18.00
FezBet* @15.00
888sport* @13.00

PSG:n tähdistä myös Neymar lukeutuu kisojen maalipörssin potentiaalisiin kärkinimiin. Rikkonaisia kausia viime aikoina pelannut supertähti on se pelaaja, johon katseet kohdistuvat ehkäpä kisojen suurimman ennakkosuosikin osalta. Brasilia on saanut maajoukkueensa jälleen huippukuntoon ja tulee olemaan erittäin kova kanto kaskessa maailmanmestaruuskamppailussa. Neymar saa ympärilleen laadukkaita pelaajia ja miehen maalikuninkuus ei ole tuulesta temmattu ajatus.

Qatarin MM-kisat, Kultainen kenkä: Muita kertoimia

Arvokisojen maalikuninkuus on usein pienten marginaalien toimintaa, sillä huippuonnistuminen yksittäisessä ottelussa voi johtaa todella korkealle. Eurooppalaisista maajoukkueista Portugali on noussut jälleen aivan maanosan terävimpään kärkeen ja aivan kuten Messin, myös Cristiano Ronaldon kohdalla voidaan puhua nälkäisestä supertähdestä, joka hakee uralleen maajoukkuetason korkeinta kruunua. Miltä kuulostaisi vaikkapa FezBetin kerroin 16.00?

Arsenalin huippuvireinen Gabriel Jesus on saanut kaudelleen vahvan startin. Betinia tarjoaa brasilialaiselle kerrointa 40.00. Thomas Müllerin nimi on myös aina nousussa arvokisoissa, LeoVegas tarjoaa kerrointa 71.00 suuremman kalan pyydystäjille.

Kaiken kaikkiaan Golden Boot on jälleen mielenkiintoinen lisä MM-lopputurnaukseen, kuka on sinun valintasi?