Jarkko Nieminen ja Intian Rohan Bopanna ovat raivanneet tiensä San Josen tennisturnauksen nelinpelin finaaliin. Nieminen ja Bopanna löivät välierässä parin Stephen Huss (AUS) / Ross Hutchins (GBR) luvuin 3-6, 7-6, 10-5.

- Johdimme molempia eriä murrolla, mutta vastustajapari mursi meidät heti takaisin. Ensimmäisessä erässä hävisimme syöttömme kaksi kertaa. Emme pelanneet ihan yhtä hyvin kuin eilen, yritimme vain roikkua mukana ja taistella. Toisen erän tie-breakin ja kolmannen erän super tie-breakin pelasimme loistavasti. Hienoa pelata finaalissa, eteenkin kun tämä on vasta meidän toinen kisa yhdessä, Nieminen kommentoi YLEn verkkosivuilla.

Nelinpelin ATP-finaali on 27-vuotiaalle Niemiselle uran kolmas. Hän on voittanut Intian Mumbain turnauksen vuonna 2007. Bangkokissa vuonna 2003 Nieminen kärsi finaalitappion.

Nieminen ja Bopanna kohtaavat San Josen finaalissa parin Tommy Haas Saksa/Radek Stepanek Tshekki. He selvisivät välieristä helpolla, sillä yhdysvaltalaispari Mardy Fish/James Blake luovutti kaksikon keskinäisen välierän takia.